Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem podczas wystawiania oferty, za każdym razem wyskakuje błąd podczas próby dodania zdjęcia "Nie udało się dodać zdjęcia. Wystąpił błąd podczas dodawania obrazka".
Historię oraz ciasteczka wyczyściłem 🙂 Na innej przeglądarce jest to samo :-). Z tego co już się zdążyłem zorientować to raczej wina po stronie mojego sprzętu / oprogramowania nie leży.
Czy ktoś jeszcze ma taki problem (bo jeśli nie to będę nadal próbował dojść do przyczyny u siebie na pc)
@tmbthisis nie udało mi się powtórzyć tego błędu, może problem leży w rozmiarze lub formacie zdjęcia, które chcesz dodać? Jeżeli nie pomogło czyszczenie ciastek i zmiana przeglądarki to napisz proszę krok po kroku jakie działania wykonujesz, poproszę o zrzut ekranu z komunikatem o błędzie, wtedy będę mogła podpytać o to dział techniczny.
Udało mi się ustalić przyczynę problemu.
Niestety ale tak się dzieje gdy próbuję dodać zdjęcia zrobione za pomocą aplikacji GCam (camera px), zarówno gdy zdjęcia są zapisywane w formacie H.265/HEVC jak i H.264/AVC. ( a szkoda bo dzięki temu oprogramowaniu zdjęcia są lepszej jakości według mnie)
Przy próbie zdjęć zrobionych za pomocą oprogramowania fabrycznego producenta ten błąd już nie istnieje i można zdjęcia dodać normalnie.
@tmbthisis Przecież "H.265/HEVC jak i H.264/AVC" to kodeki video, a nie graficzne. Niemniej jednak ważne jest to w jakim formacie (z jakim rozszerzeniem) ta kamera zapisuje fotki, a ten musi być zgodny z tym, co obsługuje allegro.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Knowhere no tak, fakt. 🙂