Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z Allegro in post. W Zamówieniach - przesyłka opłacona, Allegro Smart po wybraniu Akcje było: nadaj paczkę z Allegro in post. Teraz jest: Przesyłka i nie da się wygenerować etykiety. Czy to chwilowy problem czy jakieś zmiany?
Mam ten sam problem.
Mam to samo. Zadałem pytanie na facebooku allegro ale bez odpowiedzi na razie
Czyżby po wczorajszej aktualizacji coś siadło , też nie mogę nadawać paczek w InPost .
Rano było normalnie
U mnie również nie działa.
ktoś odpowie?
Ja mam odpowiedź allegro, ktoś coś wiedział na ten temat ?
Od 28 września wyłączyliśmy Sprzedającym możliwość przechodzenia z zamówień, bezpośrednio do Managera Paczek. Teraz Sprzedający mogą w pierwszej kolejności wysłać paczki InPostem przez Wysyłam z Allegro, ale tylko jeśli Sprzedający mają podpisaną i podpiętą umowę z InPost. Sprzedający, którzy korzystali z Managera Paczek bez umowy, muszą ręcznie do niego przejść.
Może tak. Ale za smarta trzeba płacić? Jak ktoś skorzysta z darmowej wysyłki SMART, to sprzedający musi za nią zapłacić? Bo wcześniej nie musiał, a teraz widzę tylko przesyłkę w takiej sytuacji, za którą muszę zapłacić 8,99. Tak ma być?
No wlasnie...??? i co zrobiliscie??? zenada jakas...
Potwierdzam informację, którą zacytował @ANDALO-BALETKI .
@miliarderzy @Office_Expert Których zamówień dotyczy ten problem?
Po wejsciu przez menager i ponownym polaczeniu - jest ok. Oby tak bylo 😉 pozdrawiam
Czy zatem teraz numery listów przewozowych do Allegro trzeba wprowadzać ręcznie po każdej wysyłce w Managerze Inpost? Bo z tego co widzę, to nie dodają się automatycznie, jak to miało miejsce wcześniej. A to tylko generuje stratę czasu na kolejną czynność - bez sensu 😞
@druczki-eu U mnie się podpięły numery automatycznie. Trwało to trochę dłużej niż zwykle, ale na szczęście są. Nie wyobrażam sobie robić to ręcznie.
NIe, powinno byc ok. Sprobuj ponownie sie polaczyc (polaczyc to konto - powiazac) i wejdz tylko przez menagera - przez strone. Powinno wejsc.
I co z tego, że przeszedłem do Managera Paczek ręcznie, jak nie chce zaimportować przesyłek z allegro. Żenada jakaś. Spółka Allegro coraz bardziej lekceważy sprzedających, tylko prowizje, nowe wymagania i głupie pomysły rodem z PRL-u. Żadnej pomocy z ich strony i możliwości kontaktu.
Mam nadzieję, że kiedyś wyrośnie im konkurencja.
@adag3 Opisz dokładnie na czym polega problem z importem.