anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dodaniem marki (producenta) na Allegro

Busu
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, od jakiegoś czasu próbuję dodać swoją markę produktu, którego jesteśmy producentem od ponad 13 lat i po raz kolejny otrzymujemy odmowę. Są firmy, które nie są producentami a jednak udało im się zarejestrować swoją markę. To strasznie niesprawiedliwe. Czy jest jakiś adres e-mail, na który mogę napisać wiadomość dokładnie opisując mój problem? Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Busu Widzę, że nasz doradca już zajmuje się Twoim zgłoszenie. Proszę, zaczekaj na odpowiedź w sprawie mailowej numer 63008522.

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

_kriswood_
#8 Zapaleniec

Witam, U mnie podobny problem. Mimo dodania mnie jako producenta i wybraniu, w ofertach nadal widnieje nieznany producent.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @_kriswood_. Czy po zgłoszeniu nowej wartości w parametrze otrzymałeś maila z decyzją o zaakceptowaniu zmiany? Jak brzmi zaproponowana wartość? 

Marysia
oznacz moderatorów

_kriswood_
#8 Zapaleniec

Mail-a nie otrzymałem, ale w zakładce zmiany w ofertach jest ujęte, że zmieniono dane producenta.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@_kriswood_ Jak brzmi zaproponowana wartość i jakiej kategorii dotyczy? 

Marysia
oznacz moderatorów

_kriswood_
#8 Zapaleniec

Dane producenta, dodałem swoje dane do sekcji wyboru. Zmiany są zaakceptowane ale w ofercie nie następuje zmiana. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@_kriswood_ Jeśli wartość parametru została zaakceptowana, to zmiana nie nastąpi automatycznie w ofercie. Musisz przejść do trybu edycji oferty i zmienić wartość parametru na odpowiednią. 

Marysia
oznacz moderatorów