anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z klientem wajcha?

Casemi1
#9 Pomysłodawca#

Witam się , 

Proszę moderatorów o pomoc . Wydaje mi się ,że tu coś nie gra .

Oferta nr: 16823465171 Klient zakupił u nas towar 16 lis 2024, 10:29; rynek: allegro.pl

16 lis 2024  o godzinie 10.37 (wg informacji na mailu)  wystawił mi niepochlebną opinię . Analizowałem zamówienia i jest to moim zdaniem pierwsze zamówienie do tego klienta , które właśnie mam na stole do wysłania.

Jak to jest możliwe? Czy jest to weryfikowane? Proszę o wycofanie tego błędu z mojego konta. Czy ten klient poniesie karę za składanie fałszywych opinii??

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

muscle_freak
#9 Pomysłodawca#

Przykro mi to pisać, nie chcę nikomu wypominać kompetencji, ale całokształt postaci tutejszych adminów mówi sam za siebie. Brak doświadczenia niestety widać na pierwszy rzut oka. Sprzedawca dostał negatywa w dniu zakupu, a Allegro tego nie usuwa? Przecież to nadaje się do UOKiK! Wszyscy wiemy, że Allegro pewnie ma problemy finansowe i akcje spadają, ale może należy trochę zainwestować w bardziej doświadczonych ludzi, szczególnie tutaj na forum? Ja sama pytałam kilka dni temu o nowe zmiany 13 grudnia i NIKT nadal nie jest w stanie udzielić odpowiedzi, tylko te same Panie nadal piszą "że muszą sprawdzić". Nawet po 4 informacji od Pani nie uzyskałam żadnego konkretu, tylko kopiuj/wklej teksty, beż żadnego zastanowienia się. Pana na infolinii też pytałam, czekałam 2 dni na termin rozmowy, i również nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi. Jak zapytałam, czy w takim razie mogę się na niego powołać (bo udzielił mi niepewnym głosem w końcu informację) to powiedział, że jeszcze sprawdzi i znowu uciekł i się upewniał. ZENUJĄCE! Sama pracuję w prawdziwym korpo i numery które są tu serwowane na pewno nigdy nie powinny przechodzić wobec klientów (sprzedawców). Doszkólcie się i zacznijcie pomagać sprzedawcom, bo nikt tu nie będzie zaglądać.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@muscle_freak Jeśli to jest ZENUJĄCE😉,to zgłoś się do Martyniuka, a jak pracujesz w "korpo", to powinnaś wiedzieć jak to działa😡

oznacz moderatorów