anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z kontaktem

oldzi03
#7 Wielbiciel#

witam niestety nie mam opcji kontaktu telefonicznego ze wsparciem allegro. Pokazuje mi sie tylko informacja na temat wiadomosci e-mail.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

komis-bell
#21 Demiurg#

Kontakt telefoniczny jest możliwy jedynie przez formularz kontaktowy w którym możesz zamówić rozmowę. 

https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

oldzi03
#7 Wielbiciel#

wlasnie tak robie i wyswietla mi sie tylko kontakt mailowy

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

W sprawie blokady / zawieszenia konta dostępny jest tylko kontakt mailowy. 

oznacz moderatorów

oldzi03
#7 Wielbiciel#

dziekuje za informacje, istnieje mozliwosc ze pracownicy allegro maja juz gdzies moja sprawe? i dlatego nie odpisuja?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Czasem na odpowiedź trzeba poczekać dzień/dwa/trzy lub dłużej. 

oznacz moderatorów

oldzi03
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

dziękuję za wiadomość. 

Jak już wielokrotnie informowaliśmy, decyzję o zawieszeniu konta podjęliśmy na podstawie art. 2.12 Regulaminu Allegro w związku z koniecznością dodatkowej weryfikacji. Niestety przesłane wyjaśnienia okazały się niewystarczające i weryfikacja nie zakończyła się pomyślnie. Dlatego ze względu na ryzyko dla bezpieczeństwa transakcji zdecydowaliśmy się utrzymać nałożone na konto ograniczenia na czas nieokreślony.

Teraz prosimy o potwierdzenie czy chce Pan złożyć reklamację? Jeśli tak, proszę o informację, co chce Pan reklamować i jakie ma Pan roszczenia?

Co mogę zrobić w tym przypadku? zdjęcie dowodu jak i selfie przesłane, reakcja działu bezpieczeństwa ta sama, rozkładam ręce.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@oldzi03 widzę, że skontaktowałeś się z nami kilka razy w sprawie blokady konta - na wiadomości odpowiadamy w kolejności ich zgłoszeń. Dlatego proszę zaczekaj na odpowiedź od działu bezpieczeństwa i nie powielaj zgłoszeń, ponieważ nie przyśpieszy to rozwiązania Twojego zgłoszenia. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@oldzi03 Bo w zasadzie nie ma takiej opcji, możesz wybrać temat i zamówić rozmowę : https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów