Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Posiadam problem z Nadaje z Allegro. Po kliknięciu nadaj przesyłkę, wczytuję się nowa karta, z napisem:
Daj nam chwilę, konfigurujemy Twoje ustawienia. Spróbuj ponownie za kilka minut.
taka sytuacja ma miejsce od wczoraj. Czytałem juz inne posty na forum i widzę, że nie ma jasnego rozwiązania na ten problem, tylko pomaga tutaj dział techniczny. Z racji, że jest to pierwsza wysyłka, proszę o szybką pomoc
@Jimz-sklep , pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę Cię o cierpliwość.
Mam ten sam problem, chcę wysłać pierwszą paczkę.
To jakiś błąd globalny, czy u niektórych użytkowników?
Witam , musisz połączyć się z Manager Paczek InPost . Założyć tam konto i połączyć z allegro.
Instrukcje znajdziesz w Google jak to zrobić
Dobra, udało się, dzięki.
Podpowiedź dla innych - trzeba oprócz założenia konto na https://manager.paczkomaty.pl/
powiązać tam swoje konto Allegro z InPostem.
Teraz dopiero działa jak należy.
Z DPD jeszcze nie próbowałem.
U nas tak samo, od rana nie jesteśmy w stanie nadać paczki.
Witam , musisz połączyć się z Manager Paczek InPost . Założyć tam konto i połączyć z allegro.
Nie pomaga, mamy też paczkę z wysyłką DPD, ten sam błąd
Zostaje skontaktować się z allegro. Ja dzisiaj zamówiłem rozmowę i Pan wszystko wytłumaczył co i jak . Ale wydaje mi się ze trzeba zrobić z DPD To samo jak z inpost.
Witam , właśnie mam ten sam problem co Pan . Nie mogę nadać paczki występuje ten sam problem
@Jimz-sklep @PaczBox20 @fotosrw @megatowary_pl Dziękuję Wam za cierpliwość, problemy z Wysyłam z Allegro nie powinny już występować.