anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ograniczeniami sprzedaży na Allegro

bjh0208
#7 Wielbiciel#

Cześć wszystkim! Mam poważny problem z Allegro, który chciałbym tu podzielić i poprosić o waszą pomoc lub wskazówki. Zostałem zarejestrowany na Allegro trzy miesiące temu. Kiedy otrzymałem wiadomość potwierdzającą założenie konta, byłem naprawdę zadowolony. Zamiast natychmiast rozpocząć sprzedaż, skupiłem się na zapoznaniu się z zasadami sprzedaży platformy. Starannie badałem każdy aspekt, aby być pewien, że będę przestrzegać wszystkich wymogów. Niestety, kiedy otworzyłem swoje konto niedawno, odkryłem, że sprzedaż została ograniczona. Nie otrzymałem żadnej jasnej informacji lub ostrzeżenia przed wprowadzeniem tych ograniczeń. Jestem naprawdę rozczarowany tym podejściem Allegro, ponieważ starałem się być uczciwym i zgodnym użytkownikiem. Aby potwierdzić moją prawidłową działalność, dołączam kilka screenów przedstawiających mój proces rejestracji oraz moje badania zasad sprzedaży. Proszę, czy ktoś z was doświadczał podobnych problemów? Czy może mieć jakieś wskazówki, jak rozwiązać ten problem? Pragnę również poprosić administratorów forum, aby przekazali tę wiadomość do zespołu odpowiedzialnego za Allegro. Mam nadzieję, że zostanie ono rozważone i że ograniczenia sprzedaży zostaną wycofane, ponieważ chcę kontynuować korzystną współpracę z Allegro. Dziękuję za uwagę!

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Może jak zbierzesz trochę pozytywnych opinii to zdejmą tę klątwę z Ciebie .Początki są zwykle trudne a na allegro zawsze.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@bjh0208 widzę, że jest w tej sprawie prowadzona korespondencja 50683839. Zachęcam Cię, abyś przesłał w niej swoje uwagi, wiadomość trafi wtedy bezpośrednio do działu bezpieczeństwa, który zajmuje się tematem ograniczeń na kontach. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bjh0208
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za wskazówkę. Czy mogłbyś podać więcej szczegółów na temat tego, co dokładnie oczekuje się od mnie w tych uwagach? Chcę być pewien, że moje komentarze będą najbardziej przydatne.

oznacz moderatorów