Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłosił się do mie sprzedawca, który twierdzi, że zdjęcie na kilku moich aukcjach są jego autorstwa i każe je usunąć. Sprzedawca sprzedaje ten sam asortyment.
Zdjęcia mam od hurtowni, która twierdzi, że zdjęcia są ich autorstwa i udzieliła mi zgody na ich wykorzystanie.
Jak mogę sprawdzić kto ma rację? Ewentualnie czy mogę przesłać do Allegro link do aukcji z prośbą o weryfikacje zdjęcia w mojej aukcji, bez żadnych konsekwencji?
artur198613 hm... to dość delikatny temat , jeśli ów sprzedawca wykaże , że zdjęcia są jego własnością swoimi dzialaniami może doprowadzić nawet do blokady Twojego konta . Najlepie niech hurtownik prześle Ci oświadczenie ,że zdjęcia należą do nich i zezwolili Tobie na udostępnienie ich w ofertach .
Tylko, że teraz mam słowo przeciwko słowu. Stąd też moje pytanie, czy mogę sam to jakoś sprawdzić, albo sam poprosić Allegro o weryfikacje zdjęcia w mojej ofercie?
Sam właśnie przesłałem do Allegro numery ofert z prośbą o weryfikacje zdjęć. Mam nadzieje, że to coś wyjaśni.
zachowaj odpowiedź
Odpowiedź Allegro taka, że nie przeprowadzają weryfikacji zdjęć.
Jedna ze stron kłamie, albo hurtownia, albo sprzedający, z którym prowadzę „wojenkę cenową”
O jakie dane mogę poprosić hurtownie i sprzedającego, aby potwierdzić kto jest autorem zdjęć i ma do nich prawo?