anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z płatnością – choinka

HYDROREN
#10 Popularyzator

Dzień dobry,

Wczoraj sprzedałem choinkę, jednak status płatności nadal widnieje jako „płatność rozpoczęta” i do tej pory się nie zmienił.

Przy zamówieniu znajduje się numer telefonu klientki, więc zadzwoniłem, aby upewnić się, czy klientka zamierza anulować zamówienie, ponieważ płatność nie została zakończona i widnieje jako „płatność rozpoczęta”.

Klientka potwierdziła, że zakup był zamierzony i twierdzi, że pieniądze zostały pobrane z jej konta. Poprosiła, aby poczekać.

Wiem, że czasem takie sytuacje się zdarzają i płatność dochodzi z opóźnieniem, dlatego postanowiłem jeszcze wstrzymać się z anulowaniem zamówienia.

Proszę o informację, czy mogę przekazać identyfikator płatności, aby Państwo sprawdzili, co dokładnie dzieje się z tą transakcją.

Z góry dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@HYDROREN czy chodzi o zamówienie numer d01863d1-bd2e-11f0-96a4-59e9017b0933? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

Nie. Chodzi o to zamówienie: 

HYDROREN_0-1762802012811.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@HYDROREN Ja podałam Ci numer zamówienia, a Ty pokazałeś mi numer płatności, ale to jest dokładnie to samo zamówienie. Skontaktujemy się z kupująca w sprawie tego zakupu i wyjaśnimy jej sytuację. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

No tak myślałem tylko że nie wiem jak się sprawdza numer zamówienia z takim ciągiem literowym i wolałem podać numer płatności by niczego nie pomylić. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

KOGIEL_T_0-1762815897966.pngKOGIEL_T_1-1762815960052.png

czytanie ze zrozumieniem się kłania😉

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

Już ogarnięte 😉 Znalazłem gdzie to się sprawdza. Następnym razem już będę wiedział 😏 Ale dzięki za lekcję!

oznacz moderatorów