anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wystawić nowego produktu na allegro

insolencja
#7 Wielbiciel

Mam dużo produktów do wystawienia, których nie ma w katalogu. Zawsze bez problemu udawało mi się to zrobić a dziś nie mogę i za każdym razem wyskakuje mi okienko z błędem:

Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą.

Produkt jest wystawiany pierwszorazowo tzn. tworzę nowy produkt, bez powiązań bo takich nie ma. Nigdy wcześniej nie było problemu. Co powinnam zrobić? Może coś się zmieniło w kwestii wystawiania a ja o tym nie wiem?

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

mazda2356
#8 Zapaleniec

Potwierdzam,mam ten sam problem,od 3 dni nie mogę stworzyć nowego produktu i muszę podpinać się do produktów z innymi parametrami bo inaczej w ogóle nie wystawię nowej aukcji.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@insolencja @mazda2356 Proszę Was o przesłanie zrzutów ekranu z widokiem całego, uzupłnionego formularza sprzedazy aż do momentu, gdy pojawia się komunikat o błędzie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

Dzisiaj znowu ten sam błąd przy próbie wystawienia. Nie wiem ale coś jest nie tak. Nie mogę niczego wystawić. Przesłałabym screen ale tu się nie da wstawić zdjęć, gdzie mam je wysłać???? albo jak???

oznacz moderatorów

Elektrotermia_Kr
#2 Obserwator

Dzień dobry

Nie jesteśmy w stanie dodać nowego produktu. 

Produktu nie ma w bazie allegro.

Elektrotermia_Kr_0-1762519434862.png

oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

czy ktoś naprawi ten problem? To nie jest zabawne że nowe produkty nie dają się wystawić bo wyskakuje komunikat o błędzie:

Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą.

we wpisywaniu nie popełniam żadnego błędu, wszystko robię tak jak zawsze i nigdy nie było problemu.

oznacz moderatorów

nat_not

@Elektrotermia_Kr @insolencja Proszę o zrzuty ekranu z widokiem całego, wypełnionego formularza. Dopiero kiedy je otrzymam, przekażę zgłoszenie do weryfikacji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

ale tu się nie da ich wkleić, proszę powiedzieć jak je przesłać!!!!!!!!!!!!!!!! już pisałam, nie czytała pani???????

oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

proszę czytać i pomagać a nie wklejać to samo zdanie.

oznacz moderatorów

nat_not

@insolencja Zdjęcia można dodawać korzystając z ikonki aparatu w oknie odpowiedzi. Może Pani również przesłać zrzuty ekranu w wiadomości na adres: spolecznosc@allegro.com. W treści mejla proszę podać link do tego wątku z Gadane.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

??????

oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

0.jpg2.jpg3.jpg

oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

4.jpg5.jpg6.jpg

oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

7.JPG8.jpg10.jpg

oznacz moderatorów

insolencja
#7 Wielbiciel

Ale jeśli to to zamykam, wchodzę jeszcze raz w wystaw nowy produkt i wybieram szkic tego samego i robię ponownie wystaw nie zmieniając kompletnie nic w formularzu to produkt bez problemu się wystawia. TYLKO CZEMU TAK???? chyba jakiś błąd, nie tylko ja go mam bo widzę tu na forum, że dużo ludzi nie może wystawić produktu tylko ja to trochę obeszłam. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Dziękujemy @insolencja, sprawa została zgłoszona do weryfikacji.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

maba_butik1
#9 Pomysłodawca

Mam to samo. przy każdej nowo wystawianej aukcji wyskakuje przy próbie zapisania "Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić lub edytować oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą." . Trzeba naciskać ponownie i w końcu się wystawi ale strasznie mieli i jedną aukcję wystawia się strasznie długo . Problem ten występuje nie tylko przy nowych aukcjach których nie ma w katalogu , ale również kiedy wystawiam aukcję która jest w katalogu .   Ponadto nawet jak przejdzie i aukcja się wystawi to np przy wystawieniu 6 rodzajów danego produktu (6 rozmiarów obuwia )wystawi się 2-3 aukcji a pozostałe są jako szkic z błędem że nie określono "warunków bezpieczeństwa" edytuje ofertę i muszę zmieniać producenta bo wstawiono jakiegoś randomowego i wtedy dopiero aukcja się wystawi, Producenta wybieram przy wystawianiu pierwszej aukcji a pozostałe aukcji wystawiam jako wystaw podobne więc producent nie jest na żadnym etapie zmieniany 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @maba_butik1, prześlij proszę zrzuty ekranu według instrukcji, którą podała wyżej @nat_not. Również wtedy przekażę Twój przypadek do zweryfikowania.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów