Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Proszę o pilne sprawdzenie co sie dzieje. Kupujacy nabyl ode mnie przedmiot i zglasza jak poniżej:
Proszę sprawdzic czy faktycznie jest taki problem czy to kolejna proba oszustwa.
pozdrawiam
Ok, dziekuje za wiadomosc. Ten allegrowicz kupil juz ode mnie i nie oplacil. Teraz pisze "Tylko nie wiem jak dokonac przelewu---opcja kup teraz nie dziala" I w kolejnej wiadomosci podal mi numer telefonu.
@stom007 zaczekaj chwilkę , wywołałem moderatorów , przyjrzą się ...hmmm bliżej całej sprawie .
@stom007 łatwo się pomylić przy takiej pladze oszustw jak jest tutaj , na wszelki jednak wypadek uważaj na złośliwe linki , może to był jakiś nowy wynalazek , a fotki dalej nie widzimy .
🤣😎
@mdrogeria Już widzicie 😉
@_HolaOla_ groźnie nie wygląda , ale przy obecnej pomysłowości ....... delikatnie bym się pilnował .
@mdrogeria Zgadzam się, ostrożności nigdy za wiele.
@stom007 Sprawdziliśmy to konto i nie jest to próba wyłudzenia. Ten kupujący nacisnął już "Kup teraz", ale nie dokończył płatności, stąd ten przycisk nie jest już dostępny. Teraz kupujący powinien dokończyć płatność i powinien mieć taką możliwość po wejściu w tę zakładkę.
Ok, dziekuje za sprawdzenie i wskazowke. Tak przekaze kupujacemu.