Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam w swojej ofercie basen ogrodowy ze stelażem i chciałbym mieć przesyłkę smart + kurier .
Problem mam taki, ze ten basen plus jego akcesoria znajdują się w 3 opakowaniach. Nie do końca wiem jak to rozwiązać, ponieważ musiałbym to spakować w jedną większa paczkę (niestandardową), która miała by 160x37x28 lub zrobić dwie paczki: (jedna o wymiarach 31cmx21x117cm i druga paczka o wymiarach 28x37x37 - paczka standardowa).
Inne firmy przewozowe\kurierskie oferują bardzo duże kwoty za owe paczki więc szukam rozwiązania jak najtańszego by mieć z tego jakiś zysk. Proszę o pomoc. Będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
No dobra, a jak ktoś zwraca towar i nie ma smarta to oddajesz za towar+dostawę do klienta?
Ten zapis mnie nasuwa myśl, że oddajesz tylko za towar.
Takie tam czepialstwo.
W smarcie ma darmowy zwrot,a normalnie to płaci za najtańszą forme przesyłki bo nie przyjmuje paczek za pobraniem i potem rozpatruje zwrot i przelewam mu kase no chyba ze ewidentnie to moja wina i towar byl uszkodzony to wtedy oddaje calosc plus przesylke.Jest to uczciwe czy nie ? bo jak nie to postaram sie poprawić. Jestem mlodym sprzedawca i zwrotow jeszcze nie miałem a fachu się uczę, dobrze że to nie jest moje jedyne i glowne zródło dochodu bo bym nawet nie miał na chleb 😂 Pozdrawiam
Ale mi nie chodzi o zwrot ; )
Nie mam smarta, kupuje cos u ciebie za 100zł, dostawa kosztuje 10. Zatem dostajesz ode mnie 110zł.
Ile mi zwrócisz jak ci odeślę towar?
110zl