Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
posiadam problem z wypłatą swoich środków na allegro, niby dostępne środki to 300zł ale przy wypłacie na samym dole pokazuje 0zł
@WygodneZakupyPRO prześlij proszę zrzut ekranu, jaki Ci się wyświetla przy próbie wypłaty środków. W tej zakładce znajdziesz informacje, czy środki są zarezerwowane i na którym saldzie (PayU, P24) się znajdują.
@WygodneZakupyPRO na ten moment Twoja weryfikacja AML jeszcze się nie zakończyła. Operator P24 wciąż weryfikuje twoje dane, dlatego środki na tym saldzie obecnie nie są dostępne. Po zakończeniu weryfikacji będziesz je mógł wypłacić 🙂
ile potrwa taka weryfikacja ?
mam podobną sytuację. Od dwóch tygodni nie potrafią zakończyć prostej weryfikacji.
@organicstar mi przed chwilą zweryfikowali właśnie, upomnij się z tą sprawą do supportu allegro powinni ci dać odpowiedź
Gratulacje! Dokonałem depozytu, jak wymagano, i otrzymałem zwrot na to samo konto. Po tym, według przekazanych informacji weryfikacja powinna zająć trzy dni, a nie tygodnie. Każde upominanie się o własne pieniądze to strata mojego czasu i dowód na niewydolność systemu. Chyba będzie to moja pierwsza i ostatnia sprzedaż przez allegro.
@organicstar ile dokładnie czekasz na weryfikację?