Witam.
Chciałem dodać nowy przedmiot do sprzedaży. W Katalogu niestety go nie ma , próbowałem dodać bez wybierania towaru z katalogu ale otrzymałem taką informacje:
"Dla wartości PPM Paweł Achranowicz tworzenie nowych produktów zostało zablokowane. Aby wystawić ofertę wybierz produkt z katalogu."
Jesteśmy firmą produkcyjną i co jakiś czas wypuszczamy nowe towary , chcieli byśmy uzupełniać katalog o nasze nowe wyroby. Jak to teraz wykonać? Jeszcze niedawno ten sposób działał bez problemu. Jak teraz dodać nowe produkty naszej firmy?
@PPM-PA Dla niektórych kategorii i marek ograniczyliśmy możliwość utworzenia nowych produktów.
Aby w takim przypadku wystawić ofertę, możesz połączyć ją z gotowym produktem lub zgłosić sugestię dodania nowego produktu.
Dziękuje za odpowiedz, spróbuje w taki sposób
Witam ponownie
Niestety będę musiał prosić ponownie o pomoc
Wg poradnika który Pani zamieściła , po tym jak będe próbował wystawić produkt bez połączenia z katalogiem powinna się pojawić opcja "Zgłoszenia propozycji" na nowy produkt
Tak ja to pokazano w poradniku
Niestety u mnie takiej opcji nie ma.
Gdzie mogę tą opcje znaleźć.
Może prościej i łatwiej by było jakby mi podała Pani link do strony ze zgłoszeniami?
Czy może gdzieś w salescenter znajdę odpowiednia zakładkę. Gdzieś kiedyś mignęła mi przed oczami opcja do pracy z katalogiem , ale nie mogę tego znaleźć. To chyba było co prawda zanim salescenter zostało wprowadzone.
Proszę o pomoc
@PPM-PA Zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.