Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dzisiaj podczas próby wystawienia aukcji na allegro wyświetlił się błąd :Nie można wyświetlić podglądu - Brak dostępu. Nie masz uprawnień do operacji na wskazanej ofercie , gdy chciałam zobaczyć podgląd oferty. Mam konto zwykłe , rzecz chciałam wystawić na zwykłym allegro. Mam drugie konto na którym problemu nie było .A tutaj ani wystawić rzeczy ani podglądu.
@Asia880200 czy możesz podać numer oferty, której to dotyczy? Rozumiem, że finalnie wystawiłaś ją na drugim koncie?
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/formularz-wystawiania/18118851264/restore
Tutaj mam przykład. Nie tak dawno okolo tydzien temu dało się dodać marka inna i normalnie dodało ogłoszenie po powiązaniu produktów. Teraz gdy daje powiąż produkty wyskakuje błąd o markach chronionych ( Dewalt nie widnieje na liście marek chronionych allegro), i nie mogę kliknąć podgląd oferty bo wyskakuje błąd ze nie mam uprawnien do tego. W czym tkwi problem?
@Asia880200 z konta zwykłego wystawisz produkty marek chronionych jedynie na Allegro Lokalnie. Nie ma możliwości wystawienia na zwykłym Allegro.
Przecież normalnie dało się wystawiać produkty typu drwala, Milwaukee na aukcji wystarczyło jako marka dać inna i bez problemu się dało. Jeszcze tydzień temu się dało. Teraz się już nie da. A czy jeśli wystawie aukcje na allegro lokalnie, to osoba która ma aplikacje na telefonie allegro będzie widziała moja aukcje?
@Asia880200 to nie jest poprawne działanie, jeżeli wystawiasz ofertę produktu, którego marka jest znana, a podajesz markę "inna". Na Allegro wyświetlane są tylko niektóre oferty z Lokalnie. Nie wszystkie. Jeżeli dana osoba wejdzie na Twój profil, powinna widzieć ogłoszenia z lokalnie i mieć możliwośćprzejścia do nich.