anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawieniem aukcji na allegro.

Asia880200
#7 Wielbiciel

Witam. Dzisiaj podczas próby wystawienia aukcji na allegro wyświetlił się błąd :Nie można wyświetlić podglądu - Brak dostępu. Nie masz uprawnień do operacji na wskazanej ofercie , gdy chciałam zobaczyć podgląd oferty. Mam konto zwykłe , rzecz chciałam wystawić na zwykłym allegro. Mam drugie konto na którym problemu nie było .A tutaj ani wystawić rzeczy ani podglądu. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@Asia880200 czy możesz podać numer oferty, której to dotyczy? Rozumiem, że finalnie wystawiłaś ją na drugim koncie?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Asia880200
#7 Wielbiciel

https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/formularz-wystawiania/18118851264/restore

Tutaj mam przykład. Nie tak dawno okolo tydzien temu dało się dodać marka inna i normalnie dodało ogłoszenie po powiązaniu produktów. Teraz gdy daje powiąż produkty wyskakuje błąd o markach chronionych ( Dewalt nie widnieje na liście marek chronionych allegro), i nie mogę kliknąć podgląd oferty bo wyskakuje błąd ze nie mam uprawnien do tego. W czym tkwi problem?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Asia880200 z konta zwykłego wystawisz produkty marek chronionych jedynie na Allegro Lokalnie. Nie ma możliwości wystawienia na zwykłym Allegro. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Asia880200
#7 Wielbiciel

Przecież normalnie dało się wystawiać produkty typu drwala, Milwaukee na aukcji wystarczyło jako marka dać inna i bez problemu się dało. Jeszcze tydzień temu się dało. Teraz się już nie da. A czy jeśli wystawie aukcje na allegro lokalnie, to osoba która ma aplikacje na telefonie allegro będzie widziała moja aukcje? 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Asia880200 to nie jest poprawne działanie, jeżeli wystawiasz ofertę produktu, którego marka jest znana, a podajesz markę "inna". Na Allegro wyświetlane są tylko niektóre oferty z Lokalnie. Nie wszystkie. Jeżeli dana osoba wejdzie na Twój profil, powinna widzieć ogłoszenia z lokalnie i mieć możliwośćprzejścia do nich. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów