Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
czy ktoś jeszcze ma problem (albo rozwiązanie) jak poniżej??
Po wpisaniu wszystkich parametrów paczki naciskam dalej i zamiast listów przewozowych pojawia się pusta strona i nie moge nic nacisnąć..nie działa żadna przeglądarka..nie można zamówić podjazdu i jak robie to samo od nowa probelm się powtarza a paczka wciąż nie jest zapisana
@METFIX-SPZOO zerknij czy nie masz strony przewiniętej na dół
@METFIX-SPZOO sprawdź proszę czy problem będzie występował po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito przeglądarki i po wyczyszczeniu plików cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE. Daj proszę znać, czy się udało. 😊
to występuje tylko dla 2 pacze..jedna z nich powyżej..kolejne zamówienia któe trafiły są już w porządku..to chyba wina zapisu systemu ..nie wiem..dlaej mam problem i nie moge wysłać paczek do klienta
@METFIX-SPZOO czy wyczyściłeś pamięć podręczną przeglądarki zgodnie z sugestią Sandry?
Jeśli tak, a problem wciąż występuję, poproszę o przesłanie numeru zamówienia i zrzutów ekranu z widocznym całym oknem przeglądarki, na którym ten problem będzie widoczny.
tak wyczyściłem ciasteczka i próbowałem z innych przeglądarek i nawet komputerów..nic nie pomogło..ewidentnie problem techniczny występujący wyłacznie na dwóch zamówieniach
@METFIX-SPZOO Zatem proszę, dodaj numery zamówień oraz zrzuty ekranu, o których pisała już Monika. Skieruję zgłoszenie do działu technicznego.