Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wystawić oferty w kategorii "Allegro - Motoryzacja - Chemia - Mycie i pielęgnacja - Chemia dla myjni - Piany aktywne" wyskakuje mi informacje
1. Podczas wznowienia oferty wystąpiły błędy Brakuje parametru marka (234157) o wartości: "Ecoshine" dla oferty z produktem
2. Podczas wznowienia oferty wystąpiły błędy Kategoria oferty jest rożna od kategorii produktu - 253359.
Co mam zrobić żebym mógł wznowić ofertę?
@TDN_Opole Ten błąd powstaje gdy przedmiot, który masz powiązany z produktem jest powiązany z inną kategorią niż ta w której wystawiasz swoją ofertę.
Sprawdź czy podczas edycji w wyszukiwaniu powiązania masz do wyboru np drugie podobne okienko z powiązaniem tego samego produktu i spróbuj go użyć.
Produkt jest w dobrej kategorii.
Klikając w "WYBIERZ PRODUKT" w "Parametry produktu" wyświetla się informacja
Możesz wystawić ofertę bez wybierania produktu.
Klikam w "WRÓĆ DO FORMULARZA EDYCJI"
Klikam "WZNÓW OFERTĘ"
I następuje taka sama sytuacja jak w pierwszej wiadomości, jak mam wznowić ofertę?
@TDN_Opole Czy uzupełniasz wszystkie obowiązkowe parametry dla tej kategorii, w której próbujesz wystawić przedmiot?
Tak.
@TDN_Opole Prześlij mi zrzuty ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności podczas próby wystawienia oferty. Przekażę Twoje zgłoszenie do zespołu technicznego.