Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
podczas wystawiania aukcji, połaczyłam z katalogiem ciagle wyświetlaja mi się błedy a to producent, a to osoba odpowiedzialna, a to jakies bezpieczeństwo, co do jest? nr ofert w szkicu 17341652505 co am tam za znaczyć wpisac zeby było poprawnie?
Cześć, @gruwer007. Zgodnie z przepisami, od 13 grudnia 2024 roku należy podać w ofertach dane producenta oraz informacje o bezpieczeństwie, a także (jeśli producent nie ma siedziby w Unii Europejskiej) dane osoby odpowiedzialnej za wprowadzenie produktu na rynek Unii Europejskiej.
Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w tym wątku, w punkcie 6 i 7.
Tak wiem o tym , lecz dlaczego mimo, że zaznaczam, ze produkt był w obrocie przez grudniem2024 to i tam mnie nie puszcza. Uzupełniłam dane producenta, osoby odpowiedzialnej informację o bezpieczne cos tam napsikałam i dalej to samo. Prosze o weryfikacje aukcji.
@gruwer007, proszę, podeślij zrzuty ekranu z widocznymi parametrami, które zaznaczyłaś w ofercie w sekcji z informacjami o bezpieczeństwie i producencie.
Daj znać, czy ten sam problem występuje również przy próbie wystawienia oferty po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito przeglądarki.