Wczoraj nadalem trzy przesyłki w żabce po 24 status na dwóch z nich zmienił się na "w drodze" natomiast trzecia paczka na nadal status taki jak w momencie nadania.
Co robić? Dodam że w tym momencie nie mogę podjechać do żabki i zapytać.
@MegaOkazje24a podaj proszę numer przesyłki, która nie została odebrana przez kuriera, skonsultuję sprawę.
AD0F17MMBQJL4RQP7
@MegaOkazje24a dzięki! Już to sprawdzam 🙂
@MegaOkazje24a przesłaliśmy do oddziału interwencję z prośbą o odbiór paczki.
AD0DMFPDKQDCT204R
AD02ZFF06BF6MRXFW
Te dwie przesyłki również nie zostały dziś wysłane pewnie zawieruszyły się na sklepie czy mogłabyś interweniować?
Cześć @MegaOkazje24a, zgłosiłem interwencję w sprawie obydwu przesyłek. Wkrótce skontaktujemy się z Tobą drogą mailową.
Serdecznie dziękuję
AD0DMFPDKQDCT204R dziś ta paczka również nie została odebrana leży tam od kilku dni.
Co ja mam teraz napisać kupującej? Na pozytywną opinię już nie ma co liczyć.
@MegaOkazje24a przykro mi, że ponownie pojawił się problem z odbiorem paczki. Już zgłosiliśmy interwencję i wyjaśniany jest powód braku wydania przesyłki kurierowi.
AD0GW7CQH32J8D099
Tym razem punkt kakto dziękuję
@MegaOkazje24a Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu, który zajmie się interwencją w oddziale podejmującym.
Formalnie nie można zgłaszać interwencji na brak odbioru przesyłki z punktu, bo jest to kwestia logistyki przewoźnika. Można zgłaszać tylko niedoręczenie przesyłki w określonym terminie (w przypadku Allegro są to 3 dni robocze).