Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie. Mam nadal problem ze sprzedaża smartphona Xiaomi. Wystawiałem na lokalnie i 4razy był sprzedany i nie było zapłaty ani kontaktu z żadnym kupującym. Więc idąc za porada wystawiłem aukcje na zwykłym allegro i znów został sprzedany i widzę że nadal zapłaty nie otrzymam... :-] kupujący ma konto krócej niż miesiąc jestem na 100% pewny że nie sfinalizuje. Co robić bo już mam dość.. takiej zabawy w kotka i myszkę na lokalnie a teraz i na zwykłym allegro. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@stom007 konto osoby, która dokonała zakupu na Allegro nie jest w żaden sposób podejrzane, więc polecam jeszcze cierpliwie poczekać. Zgodnie z zasadami kupująca ma 7 dni na opłacenie swojego zamówienia.
Dobrze poczekam cierpliwie kolejne dni, mimo już się naczekalem przy poprzednich transakcjach nie mało. Wiem już że nie sfinalizuje ale dobrze czekajmy. Będę otwierał dyskusje w razie problemów.
Wracam z problemem ze sprzedażą. Oczywiście miałem rację transakcja nie została sfinalizowana. Czy wystawianie poraz 7my... ma jakikolwiek sens??? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@stom007 bardzo mi przykro, że doszło do takich sytuacji, ale jedyne co mogę Ci zaproponować to ponowne wystawienie tej oferty.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy naprawdę nie jesteście w stanie nic zrobić z tak patologicznymi sytuacjami??? Wystawiłem dziś ponownie! I już jest sprzedane.... i znowu z konta która zostało założone krócej niż miesiąc.... To jest nienormalne, żeby na tak poważnym serwisie nie dało się zapanować nad tak patologicznymi zachowaniami kupujacych...
@stom007 poprosiłam o weryfikację konta, z którego doszło do ostatniego zakupu w Twojej ofercie.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziękuje, ale taka weryfikacja powinna być zrobiona zanim kupujący cokolwiek kupi! A nie po zakupie i mojej interwencji.... Bez weryfikacji nie powinien miec prawa do dokonywania jakichkolwiek zakupów! W tej sytuacji już wiadomo że to nic nie da! Kolejny raz kupujacy marnuja mój czas... Wy zablokujecie kolejne konto... jak poprzednio i proceder będzie trwał. Przecież to jest NIENORMALNE!
@stom007 przeciez zezwolili kupowac ludziom z niepelna weryfikacja konta stad te jaja
Witam ponownie, czy w sprawie zgłaszanego problemu zostanie coś zrobione w najbliższym czasie? Bo patologia zakupów na moim koncie z tym Xiaomi nadal trwa... Nie mogę sie przy tym nadziwić jak wogóle możecie dopuszczać do takich sytuacji. Proszę o odpowiedz i pilna interwencje w temacie. Proszę o podanie kiedy takie praktyki kupujących (obstawiam nawet że to jakiś automat robi....) zostaną ukrócone. pozdrawiam
@stom007 nie jestem botem i ci pisałem nigdy nie zrobią z tym porządku bo nie chce im się wolą działać na wniosek i zamiatać burdel na bieżąco pod dywanik. Zgłosi może 1 na 1000 to po co się mają szarpać
Mistrzu czy ja gdzieś wogóle o tobie pisałem? i pisałem że Ty jesteś botem? Nie pisałem nawet do Ciebie tylko do moderatorów... Więc dzieki Ci za twoja opinie - standardową większości internautów.... ale ja zawsze idę pod wiatr 😉 pozdro
@stom007
zasugerowałem się cyt obstawiam nawet że to jakiś automat robi....
a boty tu odpisują na allegro np w dyskusjach
@stom007 Jak już wspomniała Monika, konto zostało skierowane do weryfikacji. Przykro mi, ale tutaj nie możemy nic więcej zrobić. Nie możemy z góry zapobiec temu, że kupujący nie opłaci zamówienia. Nie ma takiej technicznej możliwości.
Ok, ja to rozumiem że nie możecie zapobiec temu żeby kupujacy nie opłaci. Ale możecie zapobiec temu żeby taki NIEWERYFIKOWANY kupujący nie miał możliwości dokonania zakupu i o to wnioskuje. Ustawiony bot rejestruje konto na przypadkową osobę, dokonuje zakupu i nie opłaca.... I nie możecie tego ukrócić? to za chwile może być tego plaga i Wy o tym doskonale wiecie. Wiec prośba o zablokowanie takiego procederu... Pozdrawiam
@w_kiwi Podpowiedź : jest. Nazywa się weryfikacja. Bo jak na razie na tym przykładzie widać że stworzyliście rozwiązanie które jest do ... no ten tego...
Wystaw gdzie indziej bo tu sobie kupujący jak widzisz mogą robić jaja bo im wolno
A może ktoś ze znajomych robi sobie "jaja".
a wystarczyło by wprowadzić coś na kształt e.b.a.y'owskiego "immediate payment required" i było by po sprawie, ale po co.. niech się sprzedający męczą i martwią, to nie oni są tu chronieni, tylko święte krowy - kupujący..