anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zleceniem zwrotu środków

LeBelle_PL
#2 Obserwator#

Hej, czy też macie problem ze zleceniem niektórych zwrotów i wyskakuje komunikat "zwrot nie jest możliwy"? Allegro trochę mnie zbywa a sytuacja trwa 2 dni... końca nie widać.. wiecie o co chodzi?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@LeBelle_PL podaj proszę przykładowy numer zamówienia, dla którego pojawia się problem ze zleceniem zwrotu pieniędzy. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LeBelle_PL
#2 Obserwator#

Bardzo proszę: 

9d78c840-3d4d-11f0-8480-971a867b1385

potrzebuję w tym zamówieniu zwrócić środki za jeszcze 2 przedmioty
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LeBelle_PL dziękuję, ale czy możesz przesłać mi jeszcze pełny zrzut swojego ekranu z tym komunikatem? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LeBelle_PL
#2 Obserwator#

Tutaj mam załączyć zrzut czy wysłać jakoś prywatnie? przepraszam, piszę tutaj pierwszy raz

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LeBelle_PL witamy serdecznie 🙂 Może być tutaj i muszą być widoczne na nim pełne dane (nie mogą być zamazane). Zdjęcie i tak nie będzie widoczne dla nikogo poza mną i Tobą, dopóki go nie zaakceptuję, więc o ochronę danych możesz być spokojna. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LeBelle_PL
#2 Obserwator#

dzieki 🙂 Zrzut ekranu 2025-07-10 144318.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LeBelle_PL dziękuję. To problemy po naszej stronie, za które bardzo Cię przepraszam. Nasz zespół pracuje w tej chwili nad naprawą tego błędu, więc poproszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LeBelle_PL
#2 Obserwator#

dziekuje, czekam, czy cokolwiek wiadomo, ile to moze potrwac jeszcze? mam otwartą dyskusję i chce miec ten temat z głowy

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LeBelle_PL prace są w trakcie, ale niestety nie mam informacji jak długo jeszcze mogą potrwać. Wrócę tutaj do Ciebie jak tylko dostanę potwierdzenie, że błąd jest naprawiony. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LeBelle_PL
#2 Obserwator#

właśnie udało mi się zrobić zwrot 🙂

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LeBelle_PL cieszę się i potwierdzam, że błąd jest naprawiony. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów