Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, czy też macie problem ze zleceniem niektórych zwrotów i wyskakuje komunikat "zwrot nie jest możliwy"? Allegro trochę mnie zbywa a sytuacja trwa 2 dni... końca nie widać.. wiecie o co chodzi?
@LeBelle_PL podaj proszę przykładowy numer zamówienia, dla którego pojawia się problem ze zleceniem zwrotu pieniędzy.
Bardzo proszę:
@LeBelle_PL dziękuję, ale czy możesz przesłać mi jeszcze pełny zrzut swojego ekranu z tym komunikatem?
Tutaj mam załączyć zrzut czy wysłać jakoś prywatnie? przepraszam, piszę tutaj pierwszy raz
@LeBelle_PL witamy serdecznie 🙂 Może być tutaj i muszą być widoczne na nim pełne dane (nie mogą być zamazane). Zdjęcie i tak nie będzie widoczne dla nikogo poza mną i Tobą, dopóki go nie zaakceptuję, więc o ochronę danych możesz być spokojna.
dzieki 🙂
@LeBelle_PL dziękuję. To problemy po naszej stronie, za które bardzo Cię przepraszam. Nasz zespół pracuje w tej chwili nad naprawą tego błędu, więc poproszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości.
dziekuje, czekam, czy cokolwiek wiadomo, ile to moze potrwac jeszcze? mam otwartą dyskusję i chce miec ten temat z głowy
@LeBelle_PL prace są w trakcie, ale niestety nie mam informacji jak długo jeszcze mogą potrwać. Wrócę tutaj do Ciebie jak tylko dostanę potwierdzenie, że błąd jest naprawiony.
właśnie udało mi się zrobić zwrot 🙂
@LeBelle_PL cieszę się i potwierdzam, że błąd jest naprawiony.