Mam problem z niektórymi moimi ogłoszeniami. W części z nich zniknął opis (nie wiem dlaczego, ponieważ dodałem go przed publikacją).
Gdy klikam „Edytuj ogłoszenie”, wpisuję opis, a następnie wybieram „Zapisz i opublikuj”, pojawia się komunikat o błędzie: „Popraw błędy zaznaczone na czerwono”. Problem polega na tym, że nie widzę żadnych błędów oznaczonych na czerwono.
Ten sam błąd pojawia się przy wielu moich ogłoszeniach, kiedy próbuję je edytować i dodać opis.
Czy ktoś mógłby mi pomóc?
@MarketPrimePL edytujesz przez formularz czy jakieś API? Próbowałeś wstawić czysty tekst (wklej opis do notatnika skopiuj i wklej w formularz edycji oferty)
https://allegro.pl/oferta/adapter-audio-usb-bluetooth-5-0-pc-ps5-avantree-dg80p-18609110406
Jednym z ogłoszeń, do którego próbuję dodać opis, jest to ogłoszenie.
Szukasz idealnego połączenia bezprzewodowego dla swojego PC lub konsoli?
Avantree DG80P to profesjonalny nadajnik audio USB, który zamieni każde urządzenie z portem USB w nowoczesny system Bluetooth 5.3. Zapomnij o opóźnieniach w grach i słabej jakości dźwięku!
DLACZEGO WARTO WYBRAĆ AVANTREE DG80P?
Technologia aptX Adaptive: Ciesz się dźwiękiem o wysokiej rozdzielczości (Hi-Res) z automatycznym dostosowaniem jakości do warunków połączenia. Koniec z przerywaniem muzyki!
Zero opóźnień (Low Latency): Idealny dla graczy. Dźwięk jest perfekcyjnie zsynchronizowany z obrazem – kluczowa przewaga w dynamicznych grach FPS.
Plug & Play: Brak skomplikowanych sterowników. Podłączasz do USB, wybierasz urządzenie w systemie i gotowe.
Wsparcie dla Konsol: Doskonały wybór dla użytkowników PS4, PS5 oraz Nintendo Switch. Pozwala na łatwe podłączenie ulubionych słuchawek Bluetooth.
Stabilność Bluetooth 5.3: Zasięg do 30 metrów i znacznie stabilniejsze połączenie niż w przypadku standardowych modułów wbudowanych w laptopy.
SPECYFIKACJA TECHNICZNA:
Wersja Bluetooth: 5.3
Obsługiwane kodeki: aptX Adaptive, aptX HD, aptX Low Latency, aptX, SBC
Złącze: USB-A
Kompatybilność: Windows, macOS, Linux, PS4, PS5, Nintendo Switch (tryb dock)
Zasięg: do 30 metrów
ZAWARTOŚĆ ZESTAWU:
Adapter Bluetooth Avantree DG80P
Instrukcja obsługi
Uwaga: Produkt służy wyłącznie do przesyłania dźwięku (audio). Nie obsługuje przesyłania danych (klawiatury, myszki, pliki).
A to jest opis, który próbuję dodać.
@MarketPrimePL po wstawieniu czystego bez formatowania tekstu też nie przepuszcza?
Nie przechodzi i nie wiem dlaczego. Taki sam problem występuje we wszystkich ogłoszeniach, w których brakuje opisu. Nie wiem również, dlaczego opisy zniknęły.
Teraz opisy wróciły. To szaleństwo. Dzięki za pomoc.