Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Od poniedziałku mam problem z InPostem. To jest dopiero mój początek sprzedaży wysyłkowej i już pojawiły się problemy. Zamówiłam odbiór paczek przez kuriera, a ten po nie nie przyjechał. Na infolinii otrzymałam informację, że może jeszcze przyjechać, jak się domyślacie, przyjechał dopiero następnego dnia i to też po kilku moich telefonach. Na infolinii nikt nie był w stanie mi powiedzieć czy ten kurier przyjedzie czy nie, numeru do kuriera też nikt nie znał. No, ale stało się- przyjechał i je odebrał. Problem jest w tym, że mimo to, statusy przesyłek się nie zmieniły i nadal widnieje, że wygenerowałam etykiety. Klienci są niezadowoleni, podejrzewają kłamstwo, a ja jestem bezradna. Inpost twierdzi, że u nich te statusy są zmienione i paczki są w lokalnym oddziale i czekają na wysyłkę dalej- dopiero wtedy mają się zmienić statusy przesyłek. Szczerze to mam trochę mieszane uczucia co z tymi paczkami się dzieje. Miał ktoś z was może taką sytuację?
Podaj przykładowy status paczki.
Składaj skargę na każdy taki brak planowanego podjazdu. Zrobisz to na infolinii.
O widzisz. Dzięki, tyle razy dzwoniłam na infolinię i nikt mi o żadnej skardze nie mówił. W sumie sami nie będą do tego zachęcać.
Tutaj jeden z numerów przesyłek 622530469302778120687892.
Obawiam się negatywnych opinii od klientów, bo póki co widać jakby problem był przeze mnie.
Dobry wieczór,
na wstępie pragnę przeprosić za powstałe niedogodności oraz opóźnienia.
Paczka o wskazanym numerze jest obecnie na oddziale nadawczym. Jej statusy zostaną wkrótce zaktualizowane co będzie widoczne w historii jej śledzenie na naszej stronie internetowej. Przesyłka zostanie wysłana do oddziału doręczającego, z którego zostanie prawdopodobnie jutro wydana do doręczenia.
W kwestii braku realizacji zleceń na podjazd kuriera sugerujemy o podejmowanie kontaktu bezpośrednio z naszą infolinią w przypadku każdej tego typu sytuacji.
Zaznaczam, że oddział podejmie wszelkie kroki, aby podobna sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości.