anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produkty wymagającie wykupiena dodatkowej aukcji

Piotrek-kg
#1 Nowicjusz#

Witam,

na koncie firmowym chciałbym wystawiać produkty wymagające w transporcie chłodzenia. Chciałbym żeby klient mógł zakupić np. 1 ser i musiał do tego dokupić 1 wkład chłodniczy. Ale jeśli np. zakupi ser + szynkę + nabiał z różnych aukcji to także będzie musiał wykupić wkład chłodniczy ale tylko 1 sztukę. Czy jest taka opcja ?

Dodając do każdej aukcji koszt wkładu chłodzącego, wymuszam zapłacenie kilkukrotnie za to samo przy większych zakupach.

Pozdrawiam

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Piotrek-kg Nie, nie możesz wystawić oferty z opcją konieczności zakupu również dodatkowego produktu z innej.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Piotrek-kg
#1 Nowicjusz#

Dobrze, a czy zasugerowanie tego klientowi w aukcji będzie złamaniem regulaminu ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Piotrek-kg ale zasugerowanie to nie obowiązek, jak nie kupi to co zrobisz ? ile kosztuje taki wkład ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Piotrek-kg a może ustaw usługi dodatkowe do przedmiotu 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:44052296 też o tym myślałem, ale to też nie będzie obowiązkowe 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Piotrek-kg tak naprawdę to powinieneś mieć możliwość wliczenia tego w koszt wysyłki a nie dodawać to każdego produktu, jak mam tak samo zamiast doliczyć karton do kosztów wysyłki, dodałem do każdej oferty 1 zł i teraz kupując 10 produktów mam górka na 10 kartonów 😄 

Jedyne co to jak nadajesz na własnych umowach możesz dowolnie ustawić cennik dostawy i wliczyć wkład, w smarcie czy przesyłkach allegro tego nie zrobisz więc trzeba kombinować z doliczaniem do produktów 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów