Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem wiadomość od Allegro "Wstaw teraz pojazd w atrakcyjnej cenie na Allegro i Allegro Lokalnie",po wypełmieniu formularza opłaty są takie same jak dotychczas.Nie wiem na czy ma polegać ta "atrakcyjna cena"?
No także nie wiem ale zapytajmy: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@cupra72 prześlij proszę zrzut ekranu z otrzymaną wiadomością, na którym widoczna będzie cała wiadomość i data jej otrzymania. Nie znajduję informacji o takiej promocji.
Wiadomość z wczoraj
@cupra72 dziękuję! Wyjaśniam to z zespołem Allegro Lokalnie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
Zapytam,mogę skorzystać z tej oferty(promocji),czy też nie?
@cupra72 a nie jest to promocja że możesz tu i tu wystawić bo innej opcji nie widzę 😞
Ale masz zaległe komentarze, w wolnej możesz je wystawić.🤗
LEW433,o jakie komentarze chodzi.
Pani Moniko,otrzymała Pani odpowiedź.
@cupra72 jeszcze nie, dam znać, gdy to się zmieni.
Lew433 ma pewnie na myśli komunikat "Kończy się czas na ocenę Twoich zakupów" widoczny na zrzucie ekranu, który przesłałeś.
@cupra72 wracam z odpowiedzią. Nie jest to promocja, a jedynie informacja oraz zachęta do wystawiania ofert motoryzacyjnych na Allegro i Allegro Lokalnie.
Informacja (chociażby dla mnie) to zamieść ogłoszenie na Allegro iAllegro Lokalnie,bez wstaw teraz w atrakcyjnej cenie,to bardzo zachęcająca informacja bez logiki.