Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Osoba ktora zajmowala sie proowaniem ofert wystawilaich ponad 100 ale zapomniala ich wylaczyc przez dwa miesiace:( nabilo mi spory rachunek a mimo to mialam tylko 8 zamowien i tu moje pytanie czy jest szansa jakos dogadac sie z allegro?
Zawsze warto pytać, próbuj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10
Raczej nie licz na jakieś zniżki....
Promowanie często w niczym nie pomaga a potrafi cię nawet zrujnować .Twoje szczęście w tym nieszczęściu że miałeś tylko ponad 100 aukcji a nie więcej .Trudno będzie coś z tego odzyskać ale próbować trzeba .
@SIATMETPL2 dziękuję za kontakt z nami! Nasze Doradczynie dokonały korekty tych opłat, które mogły skorygować, jest to już widoczne w zakładce Rozliczenia z Allegro. Odpisz proszę w wiadomości e-mailowej na pytanie dotyczące rozłożenia opłaty na raty. Przypominam też, o czym pisała już moja koleżanka, że masz środki do wypłaty na saldzie PayU. Aby je wypłacić, aktywuj konto do wypłat w tej zakładce. Weryfikacja (w przypadku PayU) może trwać do 3 dni roboczych, w przypadku operatora Przelewy24 do 5ciu dni roboczych. Gdybyś miała pytania na ten temat, chętnie pomogę 🙂