Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o usunięcie oferty i oceny link https://allegro.pl/oferta/kludi-bateria-umywalkowa-elektroniczna-bezdotykowa-11448109709?snapshot=Mj...
ponieważ nie tylko klijent zwrócił mi przesyłkę ale i wpisał w ocenie niewiarygodne rzeczy.
Transakcji nie było ponieważ dostałem zwrot a do tego ocenę naganą. Prowizja allegro została pobrana. Jestem niezmiernie niezadowolony, że oceniają mnie ludzie którzy nic ode mnie nie kupili i psują złośliwie mą reputację na allegro. Jestem z wami już 20lat i z czymś takim się nie spotkałem
Poproszę więc jak na wstępie
@dnogaj, kupujący ma prawo do wystawienia subiektywnej opinii. Więcej o tym, jak działają komentarze na Allegro, przeczytasz tutaj. To, że kupujący dokonał zwrotu nie znaczy, że transakcji "nie było". Zgodnie z regulaminem Allegro:
5.2. Transakcje dokonane w ramach Ogłoszenia z opcją „Kup Teraz” są zawarte z momentem:
a) w przypadku zapłaty ceny za pośrednictwem metod płatności określonych w art. 5.7. zdanie drugie Regulaminu: uiszczenia ceny zakupu przez Kupującego; w przypadku niedokonania płatności przez 5 dni do dnia transakcji – z jakiejkolwiek przyczyny – Transakcja nie dochodzi do skutku;
b) w przypadku zapłaty za pobraniem lub przy odbiorze: z momentem wypełnienia i zatwierdzenia formularza dostawy.
Takie formy nie są uczciwe. Nie tylko, że zwrócił to zszargał mi reputację
Chcę złożyć reklamację, poproszę o dane do złożenia takowej
@dnogaj, możesz to zrobić na przykład poprzez ten formularz.