anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prosze o pomoc

Client:92019089
#7 Wielbiciel#

Mam problem z aktywowaniem wypłat PayU 3 razy juz wysłałem te 1zl do potwierdzenia i nic. Proszę o aktywowanie.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:92019089 Wielokrotne wysyłanie nic nie da, aktywacja PayU trwa 3dni P24 5dni ale ważne aby dane konta Allegro i konta bankowego były takie same.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:92019089 czy przelewy weryfikacyjne były wykonane z konta dokładnie tej samej osoby do której należy konto Allegro (dane są takie same)? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Imię i nazwisko się różniło ale zleciłem już zmianę go na te co na koncie bankowym ile trwa zmiana ?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Imię i nazwisko się różniło ale zleciłem już zmianę go na te co na koncie bankowym ile trwa zmiana ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:92019089 Tutaj może pojawić się problem. Nie można zmienić imienia i nazwiska właściciela konta Allegro. Środki powinny być wypłacone na rachunek bankowy osoby, która widnieje w ustawieniach konta Allegro.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czyli nie mogę juz wypłacić tych pieniędzy? Bo ja nie mam konta bankowego chciałem pozmieniać dane na mojej dziewczyny która ma konto bo własnie jej konto bankowe proboje powiązać ale odrzuca przez te imie i nazwisko inne. Czy istenieje sposob na wyplacenie tych pieniedzy czy są zamrożone i juz ich nigdy nie odbiorę? Bo towar sprzedałem i dostarczyłem juz nie cofne nic.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:92019089 Pieniądze mogą być wypłacone tylko na rachunek, którego dane będą zgodne z danymi właściciela konta Allegro. Sugeruję rozważenie założenia konta bankowego.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów