anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prowizja z kosmosu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Witam serdecznie,
jestem nowym użytkownikiem Allegro, dlatego też mam możliwość korzystania z Pakietu Powitalnego, który w myśl regulaminu nie powinien naliczać mi żadnych prowizji przez okres trzech miesięcy.
Sprawdzam kilka razy dziennie Historię Operacji i sam panel sprzedawcy, żeby na bieżąco monitorować sytuację i na nią reagować. Chwilę temu zauważyłam, że ostatnie zamówienie (Allegro Kurier DPD) naliczyło mi prowizję w wysokości 5,99 PLN. Jak to jest możliwe?

Szczegóły operacji: Allegro Kurier DPD; Order value = 135.00 PLN - w ramach Uslugi Allegro Smart

Wartość zamówienia to - 73,99 PLN, a nie jak w szczegółach 135 PLN. To jest pierwsza sytuacja.

Drugą jest naliczona prowizja w wysokości 1,49 PLN za zamówienie nadane przez Allegro Paczkomaty inPost.

W tytule oferty (w tej zakładce) jest puste pole. Prosiłabym o wyjaśnienie sytuacji, bo nie mam zielonego pojęcia za co te opłaty są tutaj naliczane.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
komis-bell
#21 Demiurg#

@Alora-Hurtownia To nie jest prowizja tylko DOPŁATY DO SMARTa.

oznacz moderatorów
Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Zamówienie o wartości 73,99 PLN w formie przesyłki DHL powinno pobrać 2,79 PLN 😞

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Pakiet powitalny, napisane że wszystko jest za darmo? W wysyłka ze Smartem nie jest za darmo, do każdej dopłacasz w zależności od ceny sprzedanego towaru.

oznacz moderatorów
Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Dzięki Lew za odpowiedź.

oznacz moderatorów
Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Najmocniej Was wszystkich przepraszam, to jest zamówienie DPD, a nie DHL, które wysyłałam wczoraj. I tak, wartość zamówienia zgadza się wraz z tabelą. Wybaczcie śmietnik, zamykam.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Alora-Hurtownia Kto pyta nie błądzi 🙂

oznacz moderatorów