Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prowizje od sprzedaży
tak 33,32 zł jeśli ofertę wyróżnisz , no i oczywiście plus prowizja od kosztów przesyłki 😁
To ja produkty musiałabym wystawić po cenie nie realnej ...
witamy w allegro 🤗
Na Allegro realia cenowe są takie jakie są i nic na to nie poradzimy .W ten sposób portal chyba chce się pozbyć sprzedawców bo coraz więcej zauważa nieopłacalność i są zmuszeni do rezygnacji ze sprzedaży.
Na **piiip**u mniejsze prowizje są . Zarzucili mi na produkcie 30 zł prowizji , gdzie ja abym się przebiła między ofertami zarobie wtedy 3 zł na produkcie ... Matko boska.
Dodatkowo jako młoda firma nie mam szans się przebić przez wielkie molochy bo prowizje to wszystko niszczą , szok .
Postaraj się zdobyć trochę klientów promocyjnymi cenami produktów bez wystawiania z wyróżnieniem które zabiera często cały zarobek .Będziesz mieć konkurencyjne ceny to klienci szukający danego produktu widząc twój w nieco niższej cenie jak konkurencja ,mogą wybrać twój.
ale fajny masz towar 😋
Mam dużo więcej ,ale przerazilo mnie to że skoro opłacam wyróznienie to oni jeszcze prowizje biorą Oo SZOK !
Czyli wychodzi na to że najlepiej wystawić swoje ceny kurierów i nic nie brać od allegro
To jest rozwiązanie które sam też stosuje ,bo nie ma nic za darmo nawet jak tak wygląda.
jak masz placić 14,28 zł prowizji od wyróżnienia to lepiej zaoferuj klientowi darmową wysyłkę to prowizji od kosztów wysyłki nie poniesiesz i bęsziesz miał same piątki w ocenach kosztów wysyłki .
Jeżeli allegro nie będzie mieć konkurencji na Polskim rynku to dalej będzie narzucać co sobie chce...
Ogólnie dziekuje za podpowiedzi ,teraz inaczej do tego podejde 🙂