anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prowizje od sprzedaży

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Prowizje od sprzedaży

opłata za sprzedaż 1 sztuki z darmową dostawą
Prowizja od sprzedaży
19,04 zł
Prowizja od sprzedaży oferty wyróżnionej
14,28 zł

Witam czyli ogólnie moja prowizja wyniesie 33,32 zł za sprzedany produkt?
oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

tak 33,32 zł jeśli ofertę wyróżnisz  , no i oczywiście plus prowizja od kosztów przesyłki 😁

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

To ja produkty musiałabym wystawić po cenie nie realnej ...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

witamy w allegro 🤗

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Na Allegro realia cenowe są takie jakie są i nic na to nie poradzimy .W ten sposób portal chyba chce się pozbyć sprzedawców bo coraz więcej zauważa nieopłacalność i są zmuszeni do rezygnacji ze sprzedaży.

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Na **piiip**u mniejsze prowizje są . Zarzucili mi na produkcie 30 zł prowizji , gdzie ja abym się przebiła między ofertami zarobie wtedy 3 zł na produkcie ... Matko boska.

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Dodatkowo jako młoda firma nie mam szans się przebić przez wielkie molochy bo prowizje to wszystko niszczą , szok .

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Postaraj się zdobyć trochę klientów promocyjnymi cenami produktów bez wystawiania z wyróżnieniem które zabiera często cały zarobek .Będziesz mieć konkurencyjne ceny to klienci szukający danego produktu widząc twój w nieco niższej cenie jak konkurencja ,mogą wybrać twój.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

ale fajny masz towar 😋

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Mam dużo więcej ,ale przerazilo mnie to że skoro opłacam wyróznienie to oni jeszcze prowizje biorą Oo SZOK !

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Czyli wychodzi na to że najlepiej wystawić swoje ceny kurierów i nic nie brać od allegro

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To jest rozwiązanie które sam też stosuje ,bo nie ma nic za darmo nawet jak tak wygląda.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

jak masz placić 14,28 zł prowizji od wyróżnienia to lepiej zaoferuj klientowi darmową wysyłkę to  prowizji od kosztów wysyłki nie poniesiesz i bęsziesz miał same piątki w ocenach kosztów wysyłki .

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Jeżeli allegro nie będzie mieć konkurencji na Polskim rynku to dalej będzie narzucać co sobie chce...

oznacz moderatorów

SHOP4uPoland
#3 Debiutant

Ogólnie dziekuje za podpowiedzi ,teraz inaczej do tego podejde 🙂 

oznacz moderatorów