Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Założyłem świeże konto i po paru dniach udało sie sprzedac pierwszy produkt gdzie mój zysk to 30 zł natomiast po tej transakcji prowizje wynosiły ponad 20 zł. Z czego to wynika i czy przy kazdej transakcji bedę tak obciążany? Bede wdzięczny za odp.
Na wysokość prowizji opłat ma wpływ kilka czynników i możesz sobie wcześniej wstępnie te opłaty obliczy.
@JuniorArt a co ty myślisz że tu tak kolorowo 😄 Teraz wiesz czemu wiele produktów jest droższych niż po za portalem 🙂
Jak nie masz marży na poziomie 40 % to nawet nie podchodź do sprzedaży na tym portalu 🙂
@JuniorArt Moja kryształowa kula podpowiada mi że przy kolejnych sprzedażach będziesz stratny. Rozpocząłeś handel na Allegro a nawet nie przestudiowałęś cennika opłat?
Teraz zadajesz pytanie ale nawet nie jesteś uprzejmy napisać czy to Allegro, czy Allegro Lokalne. No i w jakiej kategorii sprzedajesz ?
Może wróżki zapytaj...
@br. odpaliłem szklaną kulę https://allegro.pl/uzytkownik/JuniorArt pewnie drop 😄
@JuniorArt pousuwaj oferty z kategorie pozostałe bo tam masz 25 % prowizji co byś nie pisał za raz że zdzierają 😄
@JuniorArt No tak, dzięki, a ja myślałem że to początkujący. Nie pomyślałem że to tak ważny sprzedawca i ze ma tak bogaty asortyment. Ale pytanie rozbrajające.... przecież wystarczy jeden niezadowolony lub wyłudzający klient i upadną sny o potędze.
Jak się nie potrafi pływać to raczej ryzykowne są skoki na głęboka wodę.
@JuniorArt Masz 6 tys. ofert, coś tam uskubiesz na koniec miesiąca.
No tak, prowizja podstawowa + dopłaty do smart + pay pro i przy towarze za 90 zł to uzbiera się ze 20 zł.
Już pomijam że u konkurencji ten sam towar jest 20 zł tańszy, więc jeszcze może być zwrot i będziesz liczył tylko w plecy.