Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
7 lutego zawnioskowałem o weryfikację konta Przelewy24 na Allegro. Zrobiłem przelew 1,01 zł, która to kwota została mi zwrócona na konto. Nie miałem jak zrobić skanu ani zdjęcia dowodu, więc wypełniłem tylko oświadczenie, w którym podałem wszystkie swoje dane wraz z numerem dowodu osobistego i PESEL. Weryfikacja miała potrwać 5 dni. Dziś 14 lutego, czyli minęło już 7 dni, a weryfikacja nadal nie została zakończona. Czy muszę w tym celu wysłać zdjęcie dowodu?
@rostov84 Jeżeli wystarczało oświadczenie, nie musisz wysłać zdjęć. To powinno trwać 5 dni roboczych. Widocznie masz większą kwotę do wypłaty 🙂
@xyz96 nie mam nic do wypłaty. Chciałem po prostu sobie aktywować to konto na wypadek, gdyby było potrzebne.
Skoro nie masz nic do wypłaty, to poczekaj do jutra, bo Ci się nie spieszy. Jutro, jeśli nadal wypłaty nie będą aktywne napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb i zapytaj o powód, bo prawdopodobnie bez pytania powodu nie poznasz. Operator sam Ci nie napisze, na czym polega problem.
@rostov84 Skonsultuję tę sytuację z Operatorem. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@ko_alka dziękuję. 🙂
@rostov84 Weryfikacja przebiegła pomyślnie. Konto do wypłat jest już aktywne. Dzięki za cierpliwość 🙂
@ko_alka bardzo dziękuję za pomoc! 🌷