Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przepraszam ale czy ja w końcu mam to aktywne czy nie? Pokazujecie, że nie. Co mi bardzo pasowało, bo korzystam z konta żony i nie chcę innego. A tu nagle mimo wyłączonego kanału płatności jest przez niego wpłata.... Jakim prawem udostępniacie kanał płatności bez mojej wiedzy i zgody skoro sami wyraźnie pokazujecie, że jest on nieaktywny?
Jak sprzedajesz to musisz mieć aktywne oba kanały, tak się nie da tylko na jednym.
Nie prawda. Miałem tak przez długi czas, ze wpływało tylko na jeden zanim potwierdziłem wcześniej przelewy. Nie mam czasu babrać się z dwoma kontami. Dlatego wróciłem tylko do konta żony. Informacja od allegro w tamtej zakładce jest jasna - przelewy nie są aktywne dla kupujących.
@KRZYSIEK-x1 "... przelewy nie są aktywne dla kupujących."
Źle to interpretujesz. Przelewy są aktywne dla kupujących, natomiast nie są aktywne dla ciebie - nie będziesz mógł wypłacić sobie otrzymanych za sprzedaż pieniędzy.
@KRZYSIEK-x1 Nie możesz wypłacać środków z salda Przelewy24 w Allegro Finanse, bo nie masz zweryfikowanego rachunku do wypłat u tego operatora. Nie zmienia to jednak faktu, że będziesz otrzymywać wpłaty obsługiwane przez tego operatora. Przeprowadź do końca aktywację wypłat w Przelewach24, żeby móc je zlecać.
Jakiego faktu? W zakładce jakość sprzedaży jest wyraźne napisane, że kupujący nie mogą płacić przez przelewy - "Na swoim koncie masz aktywne PayU. Dodaj jeszcze Przelewy24, a udostępnisz swoim klientom więcej metod płatności." Nie dodałem więc nie udostępniłem - proste. Więc proszę naprawić to co schrzaniliście...