Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę o pomoc. Wczoraj klient zgłosił mi brak jednej z 4 przesyłek dostarczonych wczoraj. Wszystkie w śledzeniu przesyłki dpd mają status dostarczone. Przesyłam nr listu przesyłki o której mowa: 1000423322276U.
Trzy przesyłki mają godzinę odbioru taką samą i to pokrywa się z tym co mówi kupujący o godzinie dostarczenia. Ta zaginiona ma zmieniony status na dostarczony kilka godzin później. Z tego co mówi kupujący nie podpisywał nic przy odbiorze paczek. Proszę o pomoc @_HolaOla_ @nat_not @la_nika @mr_oma
@driverrd a dzwoniłeś do DPD może kurier zapomniał - przeoczył i odbił doręczone a wozi na aucie 🙂
Nie mam umowy z dpd i próba dodzwonienia się na infolinię kończy się informacją, że nie mam '' pakietu premium''. Póki co złożyłem reklamację przez formularz dpd, ale ile to będzie trwało to pojęcia nie mam.
@driverrd wysyłałeś przez allegro ? złóż reklamację allegro oni są odpowiedzialni za te paczki 🙂
Tak, przez allegro no liczę właśnie na podpowiedź ze strony wymienionych moderatorów:) Poczekamy do jutra.
Witam ponownie, okazało się ,że paczka dziś się ''znalazła'' - kurier musiał przeoczyć ją jak wydawał pozostałe i dziś dostarczył:)
Dziękuje wszystkim za udział w temacie
pozdrawiam
@driverrd
Dziękujemy za podzielenie się ze Społecznością zakończeniem sprawy.
Zdecydowanej większości pytających zwykle brakuje odwagi (chęci ?) aby wrócić tu i podsumować otworzony przez siebie temat.
Ty jako sprzedający odpowiadasz za przesyłkę do chwili odebrania, kupujący zgłasza brak 1 z 4 towarów i ty musisz rozpatrzyć ta reklamację i uzupełnić albo w jakiś sposób udowodnić że kupujący ma cały towar w kpl.
@driverrd, najlepiej, abyś reklamację zgłosił nam poprzez ten formularz. Reklamacja powinna zawierać Twój login na Allegro, opis zgłaszanej sprawy oraz wskazanie proponowanego sposobu jej rozstrzygnięcia. 🙂
Nie chciałabym źle wróżyć ale mnie połowa kurierów zostawia przesyłkę na progu, nawet dzwonka nie chce im się nacisnąć. Wyjątkiem jest tylko DHL i o dziwo poczta. Taka paczka łatwo może wyparować...