Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie nadania paczki pocztex smart u Pani w okienku pokazuje , że muszę opłacić 21zł - temat dotyczy 3 różnych przesyłek m.in. PX6640625687
to samo, brak możliwości nadania przesyłki:
b38c30f1-e062-11ee-8701-a37fe6e00ad3
@etdm_design tak samo jak u kolegi wyżej. Czas na nadanie tego zamówienia jeszcze nie minął, więc możesz nadać tę przesyłkę dziś.
@_HolaOla_ a czy został już rozwiązany problem ?
Dzień dobry, mam problem z przesyłką Poczty Polskiej , dokładnie MiniPrzesyłka nr zamówienia cc569370-e224-11ee-9eec-b7b56cbc67f8
Pani na poczcie poinformowała mnie że trzeba zapłacić za przesyłkę 9.50zł, przesyłka zamawiana w poziomu allegro przez wysyłam z allegro.
@AlePiesio otrzymaliśmy taką informację od Poczty Polskiej: W dniach 13-14.03.2024 zidentyfikowaliśmy problem z przyjmowaniem przesyłek w placówkach pocztowych. Nieprawidłowość w systemie Elektroniczny Nadawca została wyeliminowana, aczkolwiek powrót do pełnej stabilności, może potrwać jeszcze kilka godzin.
Występował dokładnie taki problem jak opisałeś, jednak z informacji od przewoźnika wynika, że został rozwiązany, dlatego muszę poprosić Cię o ponowną próbę wygenerowania przesyłki i nadania jej w Placówce.
Wygenerowalem drugą etykietę , zawiozłem na pocztę i znowu jest to samo, ani jedna etykieta ani druga nie działa, 9.50zl do zapłaty pokazuje u Pani na poczcie
Wczoraj nadawałam dwie przesyłki na Poczcie i pani powiedziała, że nie wchodzą jak należy i muszę zapłacić za wysyłki Smart. Ale wytłumaczyłam jej, że to niemożliwe, bo są darmowe i za drugim razem się udało i poszło jak należy.
Śmieszne było, bo zostawiłam przesyłki i wyszłam z budynku Poczty a pani mnie na ulicy przed budynkiem Poczty goniła cała zasapana 🎠
@AlePiesio O której to było godzinie? Problem jest eliminowany stopniowo.
W piątek przed południem miałam problem z nadaniem przesyłki. Proszę o wykluczenie tej przesyłki ze statystyk jakości.
515c10c0-e23b-11ee-8fb2-31304f20e823