anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przeyłka pocztex

NikSar-design
#9 Pomysłodawca

Dziś pierwszy raz wygenerowałam z allegro przesyłkę pocztex i niestety etykieta nie działa w punktach pocztex czyli automat, żabka.

Nie byłam jeszcze na poczcie, ale jeśli nie działa w punktach to czy na poczcie zadziała?

Pisze mi na automacie ,że nr jest nieprawidłowy - wygenerowany przez allegro.

Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@NikSar-design tak nadasz tylko na poczcie

oznacz moderatorów

NikSar-design
#9 Pomysłodawca

Czyli mogę spaś spokojnie?

Chodzi oto, że są podobno punkty do tego przeznaczone to dlaczego nie działa?

Po mimo wiadomości w systemie żabka i automacie, że nr jet zły zadziała na poczcie?

Przepraszam, że powtarzam pytanie wole się upewnić że wcześniejsza wiadomość była czytelna

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@NikSar-design Podczas tworzenia etykiety wskazujesz punkt, w którym nadasz paczkę i musisz się do niego udać. Jak nie pamiętasz, to spróbuj wygenerować etykietę jeszcze raz i sobie podejrzysz, która placówka jest automatycznie wybrana (nie kończ generowania drugiej etykiety).

NikSar-design
#9 Pomysłodawca

Bardzo dziękuję za odpowiedź, ale ie miałam wyboru poczty tylko że mam nadać przesyłkę w pobliżu. Zobaczę co jutro mi na poczcie powie.

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@NikSar-design

Allegro generuje etykiety Pocztex, z opcją nadania w placówce własnej PP. Taka etykieta nie zadziała w automacie czy punkcie partnerskim.

Przesyłkę nadasz w dowolnej placówce Poczty Polskiej, ale w placówkach agencyjnych, etykieta może nie działać (czasem jak nie przejdzie, to trzeba chwilę poczekać i spróbować ponownie). 

oznacz moderatorów

NikSar-design
#9 Pomysłodawca

Bardzo dziękuję 

oznacz moderatorów