Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ktoś mi wyjaśni, dlaczego dosłownie ŻADNA z moich ofert nie ma znacznika "Supercena" pomimo tego, że większość moich ofert ma najniższe ceny, nawet z kosztami dostawy, miały te znaczniki jeszcze kilka dni temu, a teraz wszystko zniknęło i znaczniki te otrzymała konkurencja pomimo wyższych cen? Dosłownie z 2 dni temu dostałam tytuł Supersprzedawcy i nagle nie mam już najlepszych cen, pomimo, że realnie je mam? O co chodzi?
Przykładowe oferty, ale powtarzam, ŻADNA z moich ofert znacznika nie ma, to jest problem na całe konto i nie chcę rozwiązania jedynie dla wrzuconych linków a dla całej mojej oferty:
https://allegro.pl/oferta/biofeed-horse-pony-traditional-mash-20kg-podstawowy-mesz-dla-koni-18044292...
https://allegro.pl/oferta/biofeed-horse-pony-respiration-musli-20kg-dla-koni-z-rao-astma-17874024477
@SPHayWay Hej. Śpieszę z odpowiedzią. Masz podczepy pod ofertą, które dostały super cenę zamiast Ciebie.
Jak zgłosisz i odepną, to super cena wróci.
Gdybyś potrzebowała pomocy, to śmiało.
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli. Co to znaczy "podczepy"? I co miałabym zgłosić? Nie chodzi mi o to, by konkurencja nie była widoczna, w końcu sprzedajemy ten sam produkt, podpięty pod sam przedmiot w katalogu, allegro porównuje więc ceny, pokazuje konkurencję itd. Chodzi mi jedynie o to, by oferta, która ma faktycznie najniższą cenę była odpowiednio oznaczona, bo w tym momencie, to jest jakiś cyrk z tym.
Dodam jeszcze, że mam kilka produktów, których jestem jedynym sprzedawcą i wcześniej takie produkty też zawsze otrzymywały supercenę pomimo braku konkurencji, a teraz tego nie ma i nie rozumiem co się tu podziało.
No konkurencja się podpięła i uzyskała super cenę.
Z tego co widzę ma inne opakowanie, inne adresy mailowe do kontaktu na dole opakowania - biofeed i horse & pony, ale to może po prostu kilka szat graficznych.
Zdjęcia z moich ofert to nowe zdjęcia zaktualizowane przez producentów. Problem w tym, że to jak wyglądają moje oferty nie zostało zmienione 2 dni temu, konkurencja na większość tych produktów też nie pojawiła się nagle 2 dni temu, mają stare zdjęcia i resztę rzeczy w ofertach odkąd sama je wystawiam, czyli od 2 miesięcy, a jednak znacznik Superceny zniknął mi dosłownie wczoraj czy dzisiaj.
I dalej nie rozumiem dlaczego nie mam znacznika, skoro mam najniższą cenę. Produkty moje i konkurencji są podpięte pod ten sam produkt w katalogu nie od dzisiaj, więc nie rozumiem dlaczego miałoby to mieć nagle znaczenie? Dziwnym zbiegiem okoliczności jest to, że dostałam tytuł Supersprzedawcy, i nagle dosłownie w tym samym czasie zniknęły mi wszystkie znaczniki Supercena. Ciężko uwierzyć, żeby to nie miało jakiegoś związku. Tym bardziej, że ofert mam prawie 60, na oko około 40 z nich miało znacznik Supercena i nagle w ciągu jednego dnia wszystkie go straciły. A sprzedawców sprzedających te same produkty też jest kilku, na różnych ofertach różni z nich dostali ten znacznik, zawsze kolejna oferta po mojej, nie jest to zawsze ten sam sprzedawca, więc po prostu system ma ewidentnie jakiś problem z moimi ofertami.
Hmm poprawiłbym w razie co miniaturki ( dla świętego spokoju). Jeżeli są nieaktualne w Twoich ofertach, to poprawiłbym w ofertach, jeżeli w produkcie, to należy zgłosić błąd w produkcie.
I poprawiłbym kwestie wielowariantowosci, bo się rozlatuje
Jeszcze raz. W moich ofertach zdjęcia są aktualne. To najnowsze zdjęcia od producentów. To konkurencja ma nieaktualne. Katalog też ma nieaktualne. ALE ALE! Moje zdjęcia są w ofertach od 2 miesięcy. Tak jak pisałam, nie wrzuciłam nowych zdjęć 2 dni temu, w moich ofertach są one od początku mojej sprzedaży. Nic się nie zmieniło pod tym względem. Miały wcześniej znacznik Superceny z dokładnie tymi samymi zdjęciami, które mam obecnie, konkurencja też ma swoje stare zdjęcia odkąd sprzedaję, czyli te 2 miesiące. Jak konkurencja zrobiła niższą cenę, to wtedy znacznik przeskakiwał, jak ja miałam niższą, to był u mnie, czyli działało prawidłowo PRZEZ DWA MIESIĄCE. Powtarzam, u mnie nic się nie zmieniło poza tym, że dostałam Supersprzedawcę. U konkurencji oferty też od 2 miesięcy wyglądają dokładnie tak samo jak w momencie, gdy znacznik Supercena miałam ja, gdy miałam niższą cenę. Dla mnie to wygląda jak jakaś próba ograniczenia mi sprzedaży albo jakiś srogi błąd informatyczny.
Kwestia wielowariantowości to nie rozlatuje się u mnie, tylko na samym serwisie. Ja mam oferty podpięte prawidłowo, to allegro nie potrafi tego pokazać jak należy, pokazuje inne miniatury do innych produktów, a potem jak klikniesz to się okazuje, że jest co innego. To nie dzieje się tylko u mnie zresztą.
@SPHayWay Widzę, że wszystkie z podlinkowanych ofert mają oznaczenie supercena. 🙂