Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne
CZY KTOŚ MOŻ SIĘ TYM ZAJĄĆ ? nie można wydrukować etykiety nadawczej dla przesyłek kurierskich Poczty.
jak długo bedziemy czekać na rozwiązanie tego problemu - kupujący anulują zamówienia - mam już ich kilka. może ktoś ruszy coś ?
Klienci klną, terminowość spada... Jeszcze jeden klient, jak na złość, poprosił o pilną wysyłkę!
U mnie od rana to samo
0284c321-03c1-11ed-94ec-bd02d03fe064
Numer zamówienia : 404b7917-078b-11ed-8d9a-cf15a60cae7f
Coś wiadomo kiedy zacznie działać ?
Pomaga Wam coś dodawanie tych numerów zamówień? bo nie wiem czy czekać do jutra.
Halo Allegro - jest problem!
Przed chwilą drukowałem listy przewozowe u Waszej największej konkurencji i tam wszystko śmiga bez problemu.
Poddajecie się już?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nadal nie mogę nadać zamówienia, kupujący czeka cierpliwie:
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Doszło kolejne zamówienie, którego nie mogę wysłać:
a1f18d3f-0863-11ed-ab19-358aec44a7f7
Proszę o poradę, czy sama mam iść na pocztę i wysłać na własny koszt? Co robić ?
Halfrunt jak te paczki mam wysłać?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mam skorzystać z E-nadawcy Poczty i wysłać na swój koszt, potem dodać numer listu przewozowego na Allegro. Czy dostanę zwrot środków?
Halo Allegro, kiedy będzie usterka naprawiona, zamówienia ciągle wpadają.....
Czy komuś się udało nadać przesyłki Poczty Polskiej? Przesyłki się zapisują, ale nie można ich zamówić. Komunikat "Błąd przetwarzania. Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne"
Czy dzisiaj awaria zostanie usunięta?
Dokładnie, od wczoraj nie mogę nadać 2 paczek! Myślałem, że uda im się to naprawić w ciągu doby a tu dalej stoi. I kto odpowie za nieterminową wysyłkę?
już ponosimy konsekwencje za nieterminową wysyłkę,
u mnie wskazuje już spadek w skuteczności wysyłki, nie wyświetla granicznej godziny nadania,
wyłączyliśmy więc z dostawy pocztę, żeby nie pogrążać się jeszcze bardziej i czekamy,
ostatnie info z allegro było wczoraj koło g.15 że działa,
mimo licznych zgłoszeń, że nie działa allegro milczy......
pozostaje czekać.....
a zawalone zamówienia wysyłam dzisiaj inną metodą, ustalam z Klientem,
o zwrot kosztów będziemy się upominać
Kiedy usterka zostanie usunięta, zamówienia cały czas wpadają a od wczoraj nie można wysłać, ponieważ wyskakuje błąd przetwarzania.
zamówienie: cd402d93-0829-11ed-a969-2b7a715b0183 - błąd przetwarzania
Uregulowałam dzisiaj wszystkie należności do Allegro, bo pomyslałam, że może coś wiszę i dlatego ta blokada 🙂
Brak możliwości wygenerowania etykiety wysyłki przez pocztex. Proszę o pomoc. Numery zamówień:
59a0d851-082c-11ed-9934-57d53077a971
b1a70a51-0800-11ed-b898-f7a1e60ffa4f
060d18f1-0716-11ed-a22a-6341e9a26e61
@grauszdecor, czy podczas próby wygenerowania etykiety, widzisz jakiś komunikat? Jeśli tak, poproszę Cię o załączenie tu jego zrzutu ekranu. 🙂