Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@szafran124 A w zakładce rozliczenia z Allegro nie masz żadnej zaległej kwoty? https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
@szafran124, zaległość wynika z tego, że przyznaliśmy kupującemu zwrot środków w ramach Programu Ochrony Kupujących. Chodzi o zakup karty graficznej, którą sprzedałeś na Allegro Lokalnie. Kupujący zgłosił, że nie otrzymał tego, co zamawiał, a Ty nie wypowiedziałeś się w Dyskusji, w związku z czym zablokowaliśmy Twoje konto.
@mr_oma zgłosił Wam czy sprzedawcy ??? Bo jak Wam to przekazaliście te informację skutecznie sprzedawcy ???
@szafran124 dostałeś przesyłkę z reklamowaną kartą, kupujący zgłaszał Ci reklamację ( nie mówię tu o dyskusji bo nikt a tym bardziej osoba prywatna sprzedająca raz w roku nie ma obowiązku siedzieć na mailu czy się logować na allegro )
@szafran124 A jak przebiegła ta dyskusją, odpowiadałeś merytorycznie czy ją "olałeś:?"
Rzadko zagladam na allegro. I tak wlasnie wyszlo ze ja komus sprzedawalem karty no i tamta osoba wysykala paczke i mnie [edycja] teraz
@szafran124 aaaaa... czyli robiłeś za słupa . Jeśli masz dane tej osoby pozostaje Ci tylko policja .
Jeśli udostępniłeś komuś konto by sprzedał coś trefnego to teraz musisz go "poprosić" aby pokrył narzucone przez allegro koszty .
@kostas11, w Dyskusji. 🙂