anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przywrócenie ofert sprzedaży

MAMY ROZWIĄZANIE!
Greg_Bon
#7 Wielbiciel

Dzień dobry!

Przed chwilą wystawiłem na Allegro Lokalnie kilka przedmiotów za pomocą aplikacji na Iphonie. Po chwili chciałem je "dopracować" na komputerze - poobracać zdjęcia, poprawić literówki, łamanie tekstu, dodać linka w każdym ogłoszeniu do moich innych aukcji.

Niestety jakiś automatyczny mechanizm zakończył moje ogłoszenia, wskazując naruszenie regulaminu. Nie bardzo wiem jaki jego punkt mogłem złamać. Proszę o pomoc w tej sprawie, przywrócenie ogłoszeń, umożliwieni sprzedaży smart i odpowiedź.

PS. Prawdopodobnie algorytm wyłapał linka do moich innych ogłoszeń jako próbę sprzedaży poza Allegro.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Greg_Bon Konsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę o chwilę cierpliwości. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Greg_Bon
#7 Wielbiciel

Aukcje wystawiłem ponownie bez feralnego linka. Tym razem algorytm je przepuścił, tak więc to on był winowajcą. Nie zmienia to faktu, że sprzedaż Smart pozostaje bezzasadnie zablokowana. Proszę o pomoc 🙂

oznacz moderatorów
w_kiwi

@Greg_Bon Dopytuję jeszcze, czy możemy odblokować Ci Smart w takiej sytuacji. Wrócę tutaj, jak tylko otrzymam odpowiedź. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w_kiwi

@Greg_Bon Wracam do Ciebie z informacją - możesz już sprzedawać w ramach programu Smart na Lokalnie. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Greg_Bon
#7 Wielbiciel

Serdecznie dziękuję za pomoc, doceniam Pani starania 🙂

oznacz moderatorów