anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytania dotyczące inteligentnych opcji według sprzedawcy

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:132611721
#9 Pomysłodawca#

Witam, jestem sprzedawcą na Allegro. Czy jeśli chcę skorzystać z opcji smart dla produktu sprzedawcy, to czy aby sprzedać produkt, muszę korzystać z własnej dostawy Allegro?

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23
#9 Pomysłodawca#

판매자로서 스마트 옵션을 사용하여 내 물건을 판매하는 것이 더 나을지 궁금합니다

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Jako sprzedawca zastanawiam się, czy nie lepiej skorzystać z inteligentnej opcji, aby sprzedać moje rzeczy

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:132611721 chętnie odpowiem:

1. Kupujący korzystający z opcji Allegro Smart! nie płaci za dostawę w przypadku produktów objętych programem. To sprzedawca pokrywa koszt wysyłki, a Allegro Smart! umożliwia bezpłatną dostawę do kupujących, którzy mają aktywne subskrypcje. Oznacza to, że sprzedawca bierze na siebie koszt dostawy, a Allegro pokrywa część tego kosztu w ramach programu Smart!.

2. Koszty dostawy w ramach Allegro Smart! zależą od wybranej metody dostawy. Sprzedawca pokrywa koszty wysyłki zgodnie z wybranym sposobem dostarczenia towaru. W ramach programu Allegro Smart! sprzedawca nie ponosi pełnych kosztów dostawy – część tej kwoty pokrywa Allegro. Należy pamiętać, że warunki mogą się różnić w zależności od wybranej opcji dostawy, a szczegóły można znaleźć w regulaminie programu Allegro Smart!.

Więcej informacji znajdziesz w artykule: Allegro Smart! na allegro.pl – informacje dla sprzedających.

Zachęcam również do zapoznania się z ogólnymi warunkami tu.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Korzystam teraz z usług innej firmy kurierskiej. Opłatę kurierską uiszcza wyłącznie kupujący.
Natomiast korzystając z dostawy Allegro (smart) zastanawiam się czy za dostawę płaci tylko sprzedawca (kurier)

oznacz moderatorów