Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
3 lipca klientka zamówiła i opłaciła wysyłkę towaru. System odmawia wydrukowania etykiety z powodu niepełnego adresu a konkretnie braku numeru ulicy. Mimo wielokrotnych prób kontaktu z klientką poprzez telefon, email, wiadomość głosową i sms nie mam od niej żadnej odpowiedzi. Co mam w tej sytuacji zrobić?
@korbus_pl A sprawdzałeś, czy ten numer jednak jest tam jest podany? Może nie zrobiła spacji po nazwie ulicy i system tego nie widzi. To możesz łatwo edytować i poprawić, miałem tak nie raz.
Też kilka razy poprawiałem i uzupełniałem adresy ale tym razem nie widzę takiej możliwości
@korbus_pl cóż Ci pozostaje , wyślij wiadomość e-mail oraz SMS i czekaj , w końcu klientka się odezwie
Robiłem to już wielokrotnie ale jak widać bez rezultatu.
@korbus_pl Nie widzisz możliwości poprawienia, czy klientka faktycznie nie podała numeru ulicy? Dane, które podała znajdziesz w mailu informującym o sprzedaży albo w szczegółach zamówienia.
Jest tylko nazwa wsi. Jest to Tarnówka Wiesiołowska i nic poza tym. Szukałem we wszystkich możliwych miejscach
Najwięcej wie listonosz i ksiądz ale jak się z nimi skontaktować?
@korbus_pl wykluczymy to zamówienie z Twojej jakości. Sprawdziłam, że wcześniejsze paczki docierały do tej Pani a dla tego kodu pocztowego jest kilka miejscowości więc pewnie Tarnówka Wiesiołowska i inne dane pozwolą kurierowi namierzyć ten adres. Czy próbowałeś jako numer podać 0?
Dziękuję za poradę. Czy mam w związku z tym wysłać paczkę na adres Tarnówka Wiesiołowska 0? Jeżeli kurier będzie się próbował dodzwonić do klientki to najpewniej mu się to nie uda podobnie jak mnie i usłyszy wybrany numer jest w tej chwili niedostępny i.t.d.
@korbus_pl a to mała wieś jest bo wtedy do sołtysa można zadzwonić może kojarzyć osobę jak większa to do urzędu gminy / wójta
@korbus_pl tam jest tylko 5 domostw w nueracji 31-34 , pewnie by i doszło bez numeru posesji
Tylko problem w tym że system nie przyjmuje etykiety bez numeru.
@korbus_pl zadzwoń na lokalną pocztę główna z zapytaniem kto obsluguje ten rejon może podadza ci nr tel do listonosza mi się zdażało tak bezpośrednio ustalać czy paczki doręczą w tym dniu czy nie
Dzięki, będę próbował
wpisz 31-34 , po nazwisku dojdą