Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, chciałbym zamknąc aukcje KUP TERAZ i otworzyć nową ale licytacje, z tym samym przedmiotem.Czy jeśli zamknę kup teraz bez sprzedanego przedmiotu to allegro mi anuluje opłaty czy jednak będą one naliczone?
Jakie opłaty? Za promowanie, wyróżnienie nie anuluje, musisz zapłacić, natomiast prowizja nie będzie naliczona, jeśli nie dojdzie do sprzedaży.
Chodziło mi o prowizje głównie.Dzięki za odpowiedź! Pani na chat stwierdziła co innego co utwierdziło mnie w przekonaniu, że na chat siedzą osoby nie mające pojęcia w temacie.Kogo tam sie zatrudnia, panie zza wschodniej granicy czy jak to wygląda?
Prowizja jest naliczana w momencie sprzedaży, więc jeśli zakończysz aukcję zanim ktoś dokona zakupu, prowizja nie zostanie naliczona.
@serviceopen jeżeli nie doszło do sprzedaży, nie zostanie naliczona prowizja od sprzedaży. Natomiast co do Twojego pytania o wyróżnienia - w mojej ocenie otrzymałeś wyczerpującą odpowiedź. Chciałabym zwrócić Twoją uwagę na to, że pochodzenie nie ma żadnego wpływu na popełnianie błędów - każdemu może się to zdarzyć! Ja jestem z wielkopolski, a też popełniam błędy.