Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie odnośnie przesyłki nadanej przez automat DHL nr AD01EFQ1T6. Przesyłka nadana przez automat o godzinie 10:46 i kurier jej nie odebrał, była to jedna przesyłka i nie zamawialiśmy do niej podjazdu na adres. Czy będzie ona się liczyć do jakości sprzedaży? Jeżeli tak to jest możliwość wyłączenia jej z jakości sprzedaży? I jak postąpić na drugi raz, ponieważ pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. pozdrawiam
Możesz poprosić Allegro o wykluczenia z jakości, ale dopiero po upływie przewidzanego przez Allegro terminu doręczenia.
A jeżeli o sam odbiór z automatu, to żadna firma tego nie gwarantuje. Gwarantowany jest jedynie doręczenia przesyłki w określonym czasie (w tym przypadku Allegro Delivery jest to do 3 dni roboczych, pod warunkiem nadania do godziny granicznej). Możesz jedynie zgłaszać opóźnienie w doręczeniu przesyłki, a nie w odbiorze z punktu/automatu.
Cześć, @MARLAMP1. To zamówienie nie wlicza się jeszcze do Twoich wskaźników jakości sprzedaży i dlatego nie możemy go jeszcze wykluczyć. Dopiero 4 grudnia będzie uwzględniane w Twojej jakości sprzedaży.
Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią w sprawie odbioru paczki.