Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
pytanie dla moderatorów.
Na jednym koncie - mam wpisany w systemie czas wysyłki tego samego dnia do 11:45
Na aukcji "świeci " - "dostawa jutro" - obecnie ( stan na 12:40 ) - no bo jakoś tam algorytm obliczył ,że pewnie nadawałem szybko ostatnie paczki.
Na tym koncie mam parę paczek na miesiac zatem w zakładce : dostawa --> czas wysłki pisze: Godziny nie są widoczne dla kupujących ( wysyłasz mniej niż 10 paczek... )
Klient zamówił cos o 13:00 - a z racji ,że to był akurat drop - hurtownia już nie wysłała.
Klient dzwonił z pretensją iż nie wyszła paczka a przecież pisała - dostawa jutro.
Co teraz? Ja tego nie deklarowałem - czy Klient zamawiajac - widział ,że deklaruje wysyłkę do 11:45 ??
Bo jak nie to jest mylenie Klienta przez Allegro ?
Oczywiście, że jest to wprowadzanie w błąd przez allegro - ale nie widzą oni w tym nic złego.
Poinformuj klienta, że podany w aukcji czas dostawy jest czasem przewidywanym - i taki dopisek dodaje allegro a nie Ty jako sprzedający i nie masz na to żadnego wpływu.
Nic innego nie zrobisz i pozostaje liczyć na zrozumienie ze strony kupującego.
tak wiem - ale tak teraz sobie pomyślałem dopiero po czasie -,że na tym koncie to jestem kamikadze obecnie. Na "lepszym" gdzie mam lepszą sprzedaż piszę juz : kup dziś do 13:30 - dostawa jutro - i to spełniam w 100%.
Na tym mam mało wysyłek zatem nie pokazuje deklaracji - to jest CHORE