Dzien dobry,
w managerze paczek (manager.paczkomaty.pl) omyłkowo skasowałem klucz API Inpost ShipX który był podłączony do konta allegro. Wygenerowałem nowy, ale nie wiem gdzie mogę go zmienic.
Teraz przy nadawaniu przesyłki na allegro wyskakuje bład
"ShipX token nie został dodany w ustawieniach konta WZA lub jest nieprawidłowy"
Szukałem w opcjach, ale nie znalazłem nic
@Wave-Store możesz dodać nowy token, w tej zakładce. Instrukcję krok po kroku, znajdziesz też tutaj. 😊
Mam pytanie czy po wpisaniu Tokena powiązanie z kurier inpost jest natychmiastoew czy trzeba czekać. Mam własna umowę i nie mogę zintegrować konta
@szymonli powinno działać od razu. Co pokazuje przy nadawaniu z WzA?
Mam taką informację ,, Twoje konto Wysyłam z Allegro jest połączone z InPost i możesz nadawać przesyłki." a nadal w aplikacji Inpost nie wyswietla sie zamówienie i dodatkowo jest wyswietlana informacja. Nie mozna połączyć się z Allegro. Sprawdz, czy nie usunełes naszejintegracji z zakładki powiązane aplikacje w Allegro . Nie wiem jak to sprawdzić i gdzie.
@szymonli a wykonywałeś powiązanie konta inpost z allegro
Powiązane aplikacje znajdziesz tutaj
Tutaj masz instrukcje jak powiązać inpost i allegro Jak nadać przesyłkę Allegro? (zwróć uwagę na włączenie w przeglądarce wyskakujących okienek)
Na stronie https://business.allegro.pl/ inaczej wuswietlają mi się informacje niz te podane w Linku ,,jak nadawać przesyłkę Allegro" .Czy mozesz mi jeszcze raz wyjaśnic gdzie tego szukać.
@szymonli najpierw usuń stare powiązanie. Potem dodaj jak nie masz token w tej zakładce
Przy nadawaniu w inpost korzystasz z menadżera paczek?
Tak korzystam z z menadżera paczek
@szymonli Nie możesz powiązać z poziomu MP konta inpost z kontem allegro?