Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Co prawda taki temat już się tu pojawił, ale nie było tam odpowiedzi, więc spróbuję ponownie. Czy jest jakaś możliwość aby udzielić konkretnemu użytkownikowi rabat np. 20% na konkretny produkt z oferty? Wolałbym uniknąć tworzenia drugiej oferty z niższą ceną.
Możesz to zrobić zmieniając cenę, ale opcja będzie widoczna dla wszystkich użytkowników. Umów się z klientem i na konkretną godzinę, obniż cenę i czekaj aż kupi.
No tak, chyba nie ma innej możliwości... Dlatego pomyślałem o osobnej ofercie gdzie ustawię tylko 1szt - wtedy mniejsza szansa, że skorzysta ktoś jeszcze.
Najlepiej jak będziesz ją tworzył to napisz że jest uszkodzona albo po zwrocie z defektami w treści aukcji, żeby nikt się przypadkiem nie połasił.
Tytuł: zamówienie indywidualne nr ...
Treść bez zdjęć: np. kot w worku dla p. Zdzisława
@akcesoria-net-pl A jak trafi na klienta cwaniaka, który będzie chciał coś kombinować? Jest wtedy na przegranej pozycji.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere a co ten cwaniak może wykombinować? Kupi w ciemno? eee
Kupowałem wielokrotnie na indywidualne zamówienie, sprzedawałem również.
Tekst: zamówienie indywidualne Pani Barbary w opisie aukcji jakiego rodzaju cwaniaka może przyciągnąć.
@mantisoft Wydaje mi się, że najlepiej będzie skorzystać z opcji "planowe wystawienie" (czyli o konkretnej godzinie), dzięki czemu będziesz miał nr oferty (przed jej wystawieniem), który podasz klientowi wraz z dokładną godziną jej wystawienia.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Też tak myślę. Lepiej zrobić identyczną ofertę.