anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rachunki za sprzedaż

MAMY ROZWIĄZANIE!
roland_m1
#7 Wielbiciel#

Witam,

mam pytanie odnośnie rozliczenia z allegro za sprzedaż bo mam jakieś -0,60 groszy, a nigdy niczego nie sprzedałem skąd to się wzięło? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
TOBI421
#11 Animator#

Dostałeś e-maila ,że zalegasz z taką opłatą od allegro.Czy sprawdzałeś na swoim koncie allegro finanse.

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@roland_m1A wystawiałeś coś? w niektórych kategoriach to kosztuje 5,- 15,- groszy...

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
TOBI421
#11 Animator#

Przecie napisał - nigdy niczego nie sprzedałem skąd to się wzięło? 

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@TOBI421A czy ja pytałem o sprzedaż czy o wystawienie?

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
roland_m1
#7 Wielbiciel#

Ogólnie moi rodzice dostali fakeowego e-maila (wezwanie do zapłaty bo armagedon) i chcieli żebym zobaczył u mnie czy mam coś do zapłacenia w zakładce "Rozliczenia z Allegro" no i mam o dziwo.....

oznacz moderatorów
TOBI421
#11 Animator#

I nie masz tam za co została naliczona ta opłata,chyba powinno być coś takiego.

oznacz moderatorów
roland_m1
#7 Wielbiciel#

tak to wyglądatak to wygląda

tak to wygląda.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

A może masz za wykorzystane monety allegro ???

Koszt zakupu Kuponu promocyjnego Allegro niezależnie od jego wartości wynosi 20 groszy i naliczany jest do salda Uczestnika

________
Κώστας
oznacz moderatorów
roland_m1
#7 Wielbiciel#

To teraz pytanie bo w komunikacie obok tej kwoty jest znak zapytania i mówi on że "Kwota Twojej aktualnej zaległości, z uwzględnieniem opłat naliczonych i zwróconych w bieżącym miesiącu." a w tym miesiącu miałem tylko jeden zakup i nie wykorzystałem w nim kuponu promocyjnego. Chyba że mówimy nie tylko o tym miesiącu a o wszystkich od czasu założenia konta wtedy możliwe jest że wykorzystałem ze 3 razy kupon promocyjny w postaci monet (bo to chyba o nie chodzi ??) tyle że konto mam od nie wiem którego roku ( może ze trzy lata).... Więc zagadka dalej pozostaje zagadką.

oznacz moderatorów
dawal50
#14 Krzewiciel#

@roland_m1 a co to za zagadka jak można cofnąć historię w rozliczenia z allegro i zobaczyć kiedy zostało naliczone

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@roland_m1 Naliczone opłaty to koszty zamiany monet na kupony w 2019 r. Za każdy kupon naliczone zostało 20 gr.

"Kwota Twojej aktualnej zaległości, z uwzględnieniem opłat naliczonych i zwróconych w bieżącym miesiącu." - to standardowy komunikat, który wyświetlamy w tej zakładce. Informacja o bieżącym miesiącu pojawia się jako podkreślenie, że saldo jest aktualizowane na bieżąco, więc jeśli sprzedający otrzymał np. zwrot prowizji jest on już odliczony od tej kwoty.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
roland_m1
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc w mojej zagwozdce. 

Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

oznacz moderatorów