Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakiś czas temu przez któryś z formularzy składałem reklamację. Jest gdzieś miejsce gdzie to jest ? Bo minęło sporo czasu i żadnej odpowiedzi ?
@F_BR a ta reklamacja to w jakiej sprawie?
Powinno być gdzieś na e-mailu.
O reklamację piszesz bezpośrednio do sprzedawcy przez centrum wiadomości. Formularz zwrotu towaru zawiera w sobie część reklamacyjną.
@F_BR Komu i na co była złożona ta reklamacja?
@F_BR Nie odpowiadaj na takie pytanie. Publiczne podawanie nicków sprzedających i opisywanie wad produktów nie jest zgodne ani z regulaminem ani z etyką.
@F_BR natomiast dobrze żebyś sobie przypomniał w jaki sposób składałeś reklamację. Dzwoniłeś, czy pisałeś mail a może na stronie Allegro w zakładce zakupy ??
@br. Jedyny formularz allegro z informacją o reklamacji to ten polączony z zwrotowym
@F_BR poszukaj email z tytulem typu
Przyjęliśmy zgłoszenie numer
Lub po adresie
allegro.kontakt@allegro.pl
Ewentualnie treść zgłoszenia zawierające frazy
Bo to było zgłoszenie reklamacji do allegro na przewoźnika jak kojarzę DPD?
@F_BR Jest nadzieja że termin złożenia reklamacji jeszcze nie upłynął więc jeśli nie możesz znaleźć śladu złożenia reklamacji to złóż ją ponownie. Albo mailem bezpośrednio do sprzedającego, albo poprzez "Zgłoś problem z zakupem" na stronie twojego konta i listy zakupów.
@F_BR Podbiłam tę kwestię u odpowiedniego zespołu. Zaczekaj proszę na wiadomość drogą mailową.
@F_BR Otrzymałam informację, że w zgłoszeniu pojawiła się Alina z odpowiedzią i zaznaczyłeś, że wypowiedź Aliny była wystarczająca, dlatego reklamacja nie została złożona. Poprosiłam o to doradców. Wkrótce otrzymasz potwierdzenie złożenia reklamacji.